Πετρούλα Κωστίδου: Εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και από όλους - Που βρίσκεται και με τι ασχολείται η καλλονή που έλεγε τον καιρό στο STAR

Απέχει συνειδητά από το χώρο της τηλεόρασης, αλλάζοντας εντελώς καριέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πετρούλα Κωστίδου: Εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και από όλους - Που βρίσκεται και με τι ασχολείται η καλλονή που έλεγε τον καιρό στο STAR

Την Πετρούλα Κωστίδου την γνωρίσαμε μέσα από την παρουσίαση του δελτίου καιρού του STAR, όταν την εποχή εκείνη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είχε θέματα ψυχαγωγίας. Η ξανθιά καλλονή λοιπόν, παρουσίαζε με τον δικό της τρόπο τον καιρό, φορώντας μαγιό ή "καυτές" στολές.

Μετά από κάποια χρόνια όμως, η Πετρούλα εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον έχει σταματήσει να ασχολείται με την τηλεόραση, αλλάζοντας εντελώς καριέρα.

Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Πετρούλα Κωστίδου

«Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου στην Ψυχολογία. Έχω κάνει μία συνειδητή επιλογή να μην μιλάω για τη ζωή μου. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα αλλά φυσικά έμαθα πολλά. Έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου και κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν θέλω καμία επαφή με την τηλεόραση», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Πετρούλα.

Ρεπορτάζ μάλιστα που είχαν κυκλοφορήσει, ήθελαν την καλλονή να έχει δεχτεί προτάσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο, της είχε αρνηθεί όλες.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της. Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει.

Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει δεκαοκτώ ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της. Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς», είχε πει η μητέρα της, Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη - δείτε την εδώ.

Σήμερα η Πετρούλα Κωστίδου είναι μελαχρινή και έχει γίνει συγγραφέας. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: Διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο και αποχώρησε από την τηλεόραση - Έτσι είναι σήμερα ο παρουσιαστής ειδήσεων του STAR, Θοδωρής Δρακάκης