Παγιδευμένοι: Έπεσαν unfollow ανάμεσα σε Λεβεντογιάννη με Φεντόρουφ και Λαγούτη - Οι τσακωμοί και η κρίσιμη σύσκεψη

«Είχαν χωριστεί και σε στρατόπεδα στα γυρίσματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Έπεσαν unfollow ανάμεσα σε Λεβεντογιάννη με Φεντόρουφ και Λαγούτη - Οι τσακωμοί και η κρίσιμη σύσκεψη

Τεράστιο σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα social media για την σειρά Παγιδευμένοι (δείτε τα δυο νέα επεισόδια). Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ την κίνηση της συντρόφου του ακολούθησε και ο Πέτρος Λαγούτης.

Σύμφωνα με την εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, τα προβλήματα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν πολλά πίσω από τις κάμερες με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί δυο στρατόπεδα. Οι λόγοι που έκαναν τους δυο ηθοποιούς να βρίσκονται πλέον στα μαχαίρια είναι κάποιες πολύ προσωπικές λεπτομέρειες που δεν ήθελαν να τις αποκαλύψουν.

Τι συνέβη με Φεντόρουφ - Λεβεντογιάννη στους Παγιδευμένους;

«Από την αρχή της σεζόν υπήρχαν διαφορές μεταξύ των πρωταγωνιστών σε πολλά θέματα! Είχαν χωριστεί και σε στρατόπεδα στα γυρίσματα. Οι διαφωνίες ήταν τόσο πολλές που στο τέλος της σεζόν έγινε ένα κρίσιμο μίτινγκ. Ήταν κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο! Μετά τη συνάντηση προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν. Και μάλιστα σε κάποια γυρίσματα που υπάρχει και κόσμος, είχε δει ότι υπήρχαν κάποιες εντάσεις. Υπήρχε μια δυσαρέσκεια από την παραγωγή και το κανάλι από κάποιες συμπεριφορές στα γυρίσματα και κυρίως όταν αυτά γίνονταν σε δημόσιο χώρο», αποκαλύφθηκε στο πλατό της εκπομπής.

Μάλιστα, επικοινώνησαν και με τους δυο πρωταγωνιστές με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να απαντάει «Όλα καλά», ενώ η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ να στέλνει τα φιλιά της.

Όπως επίσης σχολιάστηκε, φέρεται πως ένας από τους λόγους που η σειρά του ΑΝΤ1 δεν συνεχίζεται με τον τρίτο κύκλο (αφού στην Τουρκία οι κύκλοι είναι 3), είναι πως οι σχέσεις των δυο πρωταγωνιστών είναι άσχημες.