Ασημίνα Χατζηανδρέου για Μαρία Αντωνά και Γιώργο Λιάγκα: «Τη βλέπω καλά με έναν καινούργιο σύντροφο! Βγαίνοντας από έναν χωρισμό...»

Τι "καρφί" για τον Άρη Σοϊλέδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασημίνα Χατζηανδρέου για Μαρία Αντωνά και Γιώργο Λιάγκα: «Τη βλέπω καλά με έναν καινούργιο σύντροφο! Βγαίνοντας από έναν χωρισμό...»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή I love Σουκου σήμερα Κυριακή 23/6, όπου ρωτήθηκε και μίλησε τόσο για το Survivor όσο και για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. Μάλιστα, σχολίασε και τη σχέση της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα (που βρίσκονται στον Πόρο με το σκάφος).

Η συνέντευξη της Ασημίνας για Survivor, Αντωνά - Λιάγκα, Σοϊλέδη

«Μετά τον τραυματισμό μου, μου άφησε ένα κουσούρι. Όταν μπαίνεις σε ένα τηλεοπτικό προγραμμα θα υπάρχουν και αρνητικά αλλά και θετικά σχόλια. Ακούστηκαν σχόλια όπως "τουρίστρια" από παίκτες που έχουν βιώσει τους τραυματισμούς μέσα στο Survivor. Υπήρχαν εμμονικές συμπεριφορές από παλιούς παίκτες χωρίς να τους έχω κάνει κάτι. Είναι δικαίωμα του Χρήστου Δάντη να πει ότι θέλει, τον έβαζα μέσα σε όλο αυτό. Όταν είδα την συνέντευξη του Τριαντάφυλλου έκανα μια προπόνηση γιατί τα νεύρα μου δεν ήταν καλά. Είπα στον Χρήστο να μην απαντήσει γιατί σε βλακώδεις πράγματα δεν χρειάζεται», είπε αρχικά σχετικά με την συμμετοχή της στο Survivor και όσα ακούστηκαν και σχολιάστηκαν για την ίδια όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

Σχετικά με τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος μάλιστα της έδωσε και δαχτυλίδι (δείτε το μονόπετρο εδώ), είπε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που με φωτογραφίζουν με τον Χρήστο. Νιώθω άβολα όταν είμαστε τσακωμένοι και μιλάνε μαζί του και του ζητάνε φωτογραφία».

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη σχετικά με το... κρεβάτι, όπου είπε: «Άκουσα για διάφορα πράγματα που έκανε στην προσωπική του ζωή. Εγώ δε θα τα έλεγα ποτέ στην τηλεόραση».

Για την σχέση Μαρία Αντωνά - Γιώργου Λιάγκα, σχολίασε: «Τη βλέπω καλά με έναν καινούργιο σύντροφο. Βγαίνοντας από έναν χωρισμό βρήκε κάτι άλλο και χαμογέλασε».