Σίσσυ Χρηστίδου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Ένιωσα ότι και την επόμενη ημέρα ήρθε και κούνησε κάπως το δάχτυλο! Είπε ότι...»

Το σχόλιο για την δήλωση της για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Ένιωσα ότι και την επόμενη ημέρα ήρθε και κούνησε κάπως το δάχτυλο! Είπε ότι...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε την άποψη της για την δήλωση που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και προκάλεσε τεράστιο σάλο σε εκπομπές και social media. Αφορμή στάθηκε η νέα επίθεση που έκανε στην παρουσιάστρια του STAR ο Light μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Να θυμίσουμε πως η Ζήνα κατηγορήθηκε πως "κάνει πλυντήριο" στον δικηγόρο (δείτε εδώ τι είχε πει), ενώ μια ημέρα αργότερα στην προσπάθεια της να εξηγήσει τι εννοούσε με τα λόγια της, έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα, μιλώντας για τα τσίζμπεργκερ και τα χάμπουργκερ που στερήθηκε σαν παιδί.

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Ζήνα Κουτσελίνη

«Δεν το συζητήσαμε χθες. Είναι ένα ζήτημα που μάς έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Δεν θα σας το κρύψω. Πιο πολύ με στενοχώρησε η επόμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα θα ήθελα λίγο προσοχή, θα ήθελα μία συγγνώμη. Ένιωσα ότι και την επόμενη ημέρα ήρθε και κούνησε κάπως το δάχτυλο. Είπε ότι δεν καταλάβαμε τι είπε. Αλλά όταν έχει προκληθεί τόσο μεγάλη αντίδραση, οφείλεις να δεις γιατί προκλήθηκε. Σίγουρα κάτι έκανες. Το λέω από τη θέση του ανθρώπου που έχει πει βλακείες και έχει βρεθεί υπόλογος χωρίς να εννοούσε κάτι σαν αυτό που είπε προς τα έξω» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA, σήμερα Κυριακή 23/6.

«Περιμένεις από τη Ζήνα να μην έχει καμία ανοχή απέναντι στον Απόστολο Λύτρα. Επομένως εκεί είναι μία κακή της στιγμή την οποία πιστεύω κι εγώ ότι την επόμενη ημέρα έπρεπε να ξεθολώσει και να πάρει ξεκάθαρη θέση» σχολίασε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος αμέσως μετά.

Σε άλλο σημείο για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα είπε «Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα αποφάσισε να τον στηρίξει. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η οπτική αυτή. Πώς αποφασίζει μια γυναίκα, ενώ έχει χωρίσει μαζί του, και έχει ομολογήσει ο άνθρωπος αυτός ότι έχει σαπίσει στο ξύλο τη γυναίκα του, εκείνη επιστρέφει για τον στηρίξει. Αυτό με ενδιαφέρει πάρα πολύ».