Light: Νέο "χτύπημα" κατά της Ζηνας Κουτσελίνη - «Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή, τόσο τούβλο! Το έκανε επίτηδες για...»

Η νέα απάντηση μετά τις δηλώσεις της για τον Απόστολο Λύτρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Light: Νέο

O Light είναι χείμαρρος ξανά κατά τις Ζήνας Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια προκάλεσε τεράστιο σάλο μετά από τοποθέτηση που έκανε για τον Απόστολο Λύτρα με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση μέχρι και με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα.

Μάλιστα, μια ημέρα αργότερα στην προσπάθεια της να εξηγήσει τι ήθελε να πει, ανέφερε πως διαστρεύλωσαν τα λόγια της, ενώ έκανε λόγο για... χάμπουργκερ και τσίζμπεργκερ, κάνοντας χειρότερα τα πράγματα.

Ο Light ήταν από τους πρώτους που έκαναν "επίθεση" στην Ζήνα Κουτσελίνη μιλώντας ωστόσο με πολύ άσχημα λόγια εναντίον της - δείτε εδώ τα όσα είπε.

Η νέα δήλωση του Light στην Ζήνα Κουτσελίνη

«Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν… Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα. Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή.

Τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μη ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι! Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρατε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη;», είπε χαρακτηριστικά ο Light στην κάμερα της εκπομπής I love Σουκου στον ΑΝΤ1.