Μαρίνα Σταυράκη: Την κοιτούσαν όλοι να φωτογραφίζεται στις κάμερες - Η εμφάνιση στην Μύκονο που τράβηξε τα βλέμματα

Φανερά ευδιάθετη και ανανεωμένη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Σταυράκη: Την κοιτούσαν όλοι να φωτογραφίζεται στις κάμερες - Η εμφάνιση στην Μύκονο που τράβηξε τα βλέμματα

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η Μαρίνα Σταυράκη δεν λέει ποτέ όχι σε ένα ταξιδάκι στην Μύκονο που είναι και το αγαπημένο της νησί. Άλλωστε μέχρι πρόπερσι είχε δικό της κατάστημα στα Ματογιάννια με τον φημολογούμενο πρώην σύντροφό της.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν βρίσκεται στο νησί και η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε να κάνει βόλτα με φίλους στα Ματογιάννια. Ανανεωμένη, ευδιάθετη και ντυμένη με ωραίο φόρεμα, η πρώην κυρία Πατούλη τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Σημειώνεται ότι εδώ και λίγο καιρό έχει αλλάξει το επίθετό της και αντί να ονομάζεται Πατούλη, επέλεξε να έχει το επώνυμο του πατέρα της. «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει, μόνο το παιδί μας φυσικά. Έχουμε μια τυπική επαφή ως το τίποτα. Άλλαξα και το επώνυμό μου, πλέον όχι Μαρίνα Πατούλη απλώς Μαρίνα Σταυράκη» είχε ανακοινώσει σε συνέντευξη της.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στην Μύκονο

Η νέα της ζωή

Μιλώντας για τα φλερτ, στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών», η Μαρίνα Σταυράκη τόνισε πως: «Από όσα μου έχουν πει κατά καιρούς, μάλλον εκπέμπω κάτι το απόμακρο και το απρόσιτο και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο να με πλησιάσει κανείς. μόνο όποιος δεν μείνει στην πρώτη εντύπωση, αλλά επιχειρήσει να με γνωρίσει και σπάσει τον πάγο, βλέπει ότι είμαι πολύ διαφορετική από την εικόνα που δίνω εκ πρώτης όψεως».

Η Μαρίνα Σταυράκη τοποθετήθηκε επίσης και για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Η επιστήμη μας προσφέρει παρεμβατικούς και λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους για να διατηρούμε μια καλή εμφάνιση. Δεν θα ήμουν αρνητική σε μια επέμβαση ομορφιάς, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Βέβαια και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ γιατρού και ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο. Σε όποιες λύσεις και αν καταφεύγει καθεμιά μας για να νιώσει όμορφη, ας μην ξεχνάμε ότι η εσωτερική πληρότητα και ηρεμία τροφοδοτούν την εξωτερική μας ομορφιά και ευεξία»