Άντζελα Γκερέκου: «Ας μη μιλήσουμε άλλο γι’ αυτό» - Η ερώτηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο που την έφερε σε δύσκολη θέση

«Ήταν μια αδικία απέναντι στον Τόλη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άντζελα Γκερέκου: «Ας μη μιλήσουμε άλλο γι’ αυτό» - Η ερώτηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο που την έφερε σε δύσκολη θέση

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα" στο MEGA, το Σάββατο 22/6. Η ηθοποιός της σειράς Η γη της ελιάς (δείτε το μεγάλο φινάλε), μίλησε για όλους και θα όλα. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την παραίτησή της το 2010 από την θέση της υφυπουργού Πολιτισμού, μετά από ορισμένα δημοσιεύματα σχετικά με τον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο.

Τι είπε η Άντζελα Γκερέκου για την παραίτηση της και τον Τόλη Βοσκόπουλο;

«Ήταν μια κατάφορη αδικία, μεθοδευμένη να συμβεί και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μη δημιουργήσω πρόβλημα στην οικογένειά μου και στην κυβέρνηση και να σιωπήσω. Ο κόσμος δεν πείστηκε από όλα αυτά τα αισχρά και τα φοβερά που λεγόντουσαν. Εγώ την έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν είναι δημοσιοποιήσιμη. Θα το πω γι’ άλλη μια φορά ότι ο σύζυγός μου ήταν σε μια δικαστική – φορολογική διαδικασία με την πρώην σύζυγό του κλπ και προσπαθούσε να βρει το δίκιο του.

Όταν εγώ μπήκα στην πολιτική, τούς είπα ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα με τον σύζυγό μου, ρώτησα αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και μου είπαν όχι. Αυτό έγινε το 2004. Αυτό που λέτε εσείς δημιουργήθηκε το 2010. Εγώ το είχα πει από το 2004 στην παράταξη. Κάποιοι το σκάλισαν όταν πήρε κυβερνητική θέση. Ας μη μιλήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήταν μια αδικία απέναντι στον Τόλη», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Το spoiler για την Γη της ελιάς

Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει και μια αποκάλυψη για το μεγάλο της σειράς Η γη της ελιάς αλλά και για τον 4ο κύκλο.

«Κάθε φορά που κάνουμε το φινάλε, όπως και φέτος που κάναμε το φινάλε για τον γάμο της Αθηνάς με τον Τζόν. Έχει βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το πιο ιδανικό. Θα κλείσει με ένα ευτυχές γεγονός αλλά παράλληλα θα υπάρχει και κάτι άλλο που θα είναι γροθιά στο στομάχι. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στον 4ο κύκλο. Δεν θα αφορά στον γάμο τον ίδιο και το ζευγάρι. Θα είναι μια παράλληλη δράση που θα είναι ανατρεπτική για τη ζωή των ηρώων. Το βιβλίο της μαμάς είναι σκάνδαλο αλλά θα είναι γροθιά στο στομάχι. Βάζει θέματα για τον 4ο χρόνο πολύ έντονα και ανατρεπτικά! Θα κλείσει με ανοιχτούς δρόμους για την μυθοπλασία. Η Αμαλία με τόσα που κάνει να έρθει και στον γάμο;», είπε.