Πηνελόπη Πιτσούλη για Μαρίνα Σάττι: «Αχρήστευσε τη φωνή της στη Eurovision! Ήταν ντυμένη σαν Μίκι Μάους»

« Ας δούμε και τη Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο και τι άλλο θέλουμε πια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηνελόπη Πιτσούλη για Μαρίνα Σάττι: «Αχρήστευσε τη φωνή της στη Eurovision! Ήταν ντυμένη σαν Μίκι Μάους»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου του ΣΚΑΙ, το Σάββατο 22/6. Μεταξύ άλλων η επιτυχημένη ηθοποιός με την μεγάλη καριέρα σε τηλεόραση και θέατρο, αναφέρθηκε έπειτα από σχετική ερώτηση και στην Μαρίνα Σάττι.

Συγκεκριμένα, έμαθε από τον δημοσιογράφο σχετικά με την εμφάνιση της στην Επίδαυρο. Για όσους δεν γνωρίζουν, η τραγουδίστρια μαζί με τη χορωδία της, ένα γυναικείο σύνολο που ερμηνεύει πολυφωνικά παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, θα απαρτίζουν τον Χορό στην τραγωδία "Ικέτιδες" του Αισχύλου που θα σκηνοθετήσει η Μαριάννα Κάλμπαρη.

Στο έργο πρωταγωνιστεί ένα συλλογικό γυναικείο πρόσωπο: ο Χορός των πενήντα Δαναΐδων που, μαζί με τον πατέρα τους Δαναό εγκαταλείπουν τη Λιβύη και την Αίγυπτο και ζητούν άσυλο στην πόλη του Άργους. Σαν την προγόνισσά τους την Ιώ, που η Ήρα καταδίωκε ανελέητα στέλνοντάς της μια ενοχλητική βοϊδόμυγα, τον «οίστρο», για να τη βασανίζει, οι Δαναΐδες πασχίζουν τώρα να ξεφύγουν από τους πενήντα γιους του Αιγύπτου που απαιτούν να τις παντρευτούν με τη βία.

To σχόλιο της Πηνελόπης Πιτσούλη για την Μαρίνα Σάττι

«Σε τρία χρόνια γίνομαι 80. Έχω δύο παιδιά, πέντε εγγόνια και έναν άντρα άγγελο. Είμαι όρθια, τι 30, τι 40, τι 50 ,τι 80!», ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Ενώ στην συνέχεια για την Επίδαυρο και την Μαρίνα Σάττι, είπε: «Τι να κάνω στην Επίδαυρο; Να παίξω μπάλα; Στην Ελλάδα βασιλεύει η αναξιοκρατία. Δεν με κάλεσαν ποτέ να παίξω στην Επίδαυρο και δεν με ενδιέφερε κιόλας. Αυτοί έχασαν, όχι εγώ. Ας δούμε και τη Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο και τι άλλο θέλουμε πια. Είναι φωνάρα, αλλά αχρήστευσε τη φωνή της στη Eurovision. Δεν μου άρεσε όπως ήταν ντυμένη, ήταν ντυμένη σαν Μίκι Μάους. Τι δουλειά έχει στην Επίδαυρο και τι θα κάνει; Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σχολιάσω».