Ψυχοκόρες: «Με δυσκόλεψε πολύ!» - Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη μιλάει για τις δύο πιο έντονες σκηνές της Βασιλικής με τον Παύλο

«Τα γυρίσματα γίνονταν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: «Με δυσκόλεψε πολύ!» - Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη μιλάει για τις δύο πιο έντονες σκηνές της Βασιλικής με τον Παύλο

Το Σάββατο 22/6 οι τηλεοπτικές Ψυχοκόρες ήταν καλεσμένες στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται. Ο λόγος για τις αδερφές Πολύζου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Άννα Λουιζίδη και Μαριάννα Κιμούλη.

Οι τρεις ηθοποιοί μίλησαν με πολύ όμορφα λόγια για την παραγωγή της σειράς, η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και παράλληλα έχει συγκλονίσει μέσα από την τραγικότητα, που φέρουν οι αληθινές ιστορίες του σεναρίου.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: «Καλύτερα ιερόδουλη παρά μαζί σου» - Δυο πεθαίνουν αλλά ένα παιδί θα γεννηθεί

Το φινάλε για τις Ψυχοκόρες πλησιάζει. Οι σκηνές που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής στον αέρα του ΑΝΤ1 είναι έντονες και πολλές από αυτές είναι "γροθιά" στο στομάχι για την παλαιότερη ελληνική πραγματικότητα. Η τηλεοπτική Βασιλική ή αλλιώς Μαργαρίτα Αλεξιάδη περιγράφει την πιο δύσκολη για εκείνη σκηνή από τα γυρίσματα του σίριαλ.

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη περιγράφει την πιο δύσκολη σκηνή της στις Ψυχοκόρες

«Για εμένα η πιο δύσκολη σκηνή της Βασιλικής ήταν όταν την χτυπάει ο Παύλος. Με δυσκόλεψε πολύ αυτή η σκηνή, γιατί είχε ένα ξέσπασμα της Βασιλικής πρώτη φορά που χτυπάει το κεφάλι της και την χτυπάει και ο άλλος και μετά έχει μια ένωση, οπότε είχε μια περίεργη πορεία. Και οι σκηνές στην εξορία ήταν δύσκολες. Τα γυρίσματα γίνονταν σε ό,τι θερμοκρασίες μπορείτε να φανταστείτε, σε όλες», είπε η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: «Άργησες» - Πεθαίνει και συναντά ξανά τον αγαπημένο της στον παράδεισο