Αναστασία Γιούσεφ: Καταγγέλλει άντρα για σεξουαλική παρενόχληση - «Με πήγε στο ξενοδοχείο και μου ρίχτηκε»

Περιγράφει αναλυτικά το συμβάν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αναστασία Γιούσεφ μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στο sex podcast (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε), αυτή τη φορά η γνωστή χορεύτρια μίλησε στη Σάσα Σταμάτη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.

Σε ερώτηση για το αν η Αναστασία Γιούσεφ έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση η ίδια απάντησε θετικά και μάλιστα ανέφερε με λεπτομέρειες πότε, που, με ποιον συνέβη το περιστατικό, αλλά και πως το διαχειρίστηκε.

Η φύση της δουλειάς της γνωστής χορεύτριας - λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ - την έχει φέρει αντιμέτωπη με άβολες στιγμές ανάμεσα σε εκείνη και θαμώνες, ωστόσο η παρενόχληση που περιγράφει έγινε από ιδιοκτήτη μαγαζιού, που θα χόρευε.

Οι δηλώσεις της Αναστασίας Γιούσεφ για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη

Έχεις δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση;

Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Χρόνια πριν, από μαγαζάτορα πάλι. Μόλις με πήρε από το αεροδρόμιο, με πήγε για φαγητό και μετά στο ξενοδοχείο. Μετά τον χορό, μόλις με πήγε στο ξενοδοχείο, με πρόφαση να φέρει τη βαλίτσα πάνω στο δωμάτιο, μου ρίχτηκε. Φυσικά, τον απέτρεψα και με άφησε. Ως επαγγελματίας, πήγα το βράδυ στη δουλειά μου, όμως στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν ξαναπάτησα ποτέ.

Δείτε επίσης: Αναστασία Γιούσεφ - Κινείται νομικά για τη διαρροή των φωτογραφιών της: «Έρχεται μηνυσάρα»

Πώς λειτουργείς σε μια τέτοια περίπτωση;

Σε τέτοιες περιπτώσεις αγριεύω, νιώθω σαν άντρας. Γενικά, είμαι δυναμική, οπότε δύσκολα θα αφήσω κάποιον να μου κάνει κακό ή, αν θες, έχω σταθεί τυχερή. Όπως και να ’χει, όμως, όσο μαγκάκι κι αν είσαι, ακόμα και ένα ρίξιμο τέτοιου είδους σε προσβάλλει και σου χαλάει την ψυχή.

Αναστασία Γιούσεφ - Σεξουαλική παρενόχληση

Η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση φαινομένων Βίας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά (Σωματική, Σεξουαλική & Ψυχολογική Κακοποίηση, Παραμέληση, Bullying, Παράνομη διακίνηση & εμπορία).

Επίσης, η Γραμμή SOS 15900 είναι µια υπηρεσία εθνικής εµβέλειας που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες θύµατα βίας ή σε τρίτα πρόσωπα να επικοινωνήσουν άµεσα µε ένα φορέα αντιµετώπισης της έµφυλης βίας. Τη γραμμή στελεχώνουν ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι που παρέχουν άμεση βοήθεια σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά βίας σε 24ωρη βάση, 365 µέρες το χρόνο.