Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Προς τιμήν του ήρθε με ηρέμησε και μου είπε...» - Μίλησε πρώτη φορά για την άγνωστη βοήθεια από τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Για πρώτη φορά έφυγα από γενική πρόβα και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος το Σάββατο 22/6 στην εκπομπή I Love ΣουΚου με τον ηθοποιό να κάνει μεταξύ άλλων μια αποκάλυψη για τη βοήθεια, που του είχε προσφέρει στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Αρχικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια πολύ πιεστική περίοδο της ζωής του, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ήταν αυξημένες. Εκείνος λοιπόν, στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί σε όλες αυτές, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είχε πάθει κρίση πανικού.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ο ηθοποιός έπαιζε σε παράσταση με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η βοήθεια και η στήριξη λοιπόν, που του προσέφερε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή δεν ήταν γνωστή και ο Γκοτσόπουλος την αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια.

Δείτε επίσης: Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου, τον εκτιμώ και τον αγαπώ»

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για τη βοήθεια του Πέτρου Φιλιππίδη

«Είχα πάθει κρίση πανικού ήταν λόγω εξάντλησης (δείτε εδώ σε ποια εκπομπή είχε πάθει κρίση πανικού).Ήμουν άυπνος, γύρισμα, συνέντευξη και μετά πρόβα τζενεράλε στο Μουσούρη. Οπότε, κάπως ένιωσα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω μέσα στο ταξί, έπεσα και σε απίστευτη κίνηση και τους είπα ελάτε να με πάρετε γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και προς τιμήν του Πέτρου Φιλιππίδη τότε γιατί θα είχαμε την παράσταση στο θέατρο Μουσούρη, ενώ ήταν γενική πρόβα, ήρθε με ηρέμησε και μου είπε φύγε και πήγαινε σπίτι σου να ξεκουραστείς. Και εγώ για πρώτη φορά έφυγα από γενική πρόβα και πήγα σπίτι μου να κοιμηθώ, να ηρεμήσω», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος