Ελεονώρα Μελέτη: Σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τη μικρή Αλεξάνδρα - Μαμά και κόρη μαζί στη θάλασσα

Ανέμελες, καλοκαιρινές στιγμές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά την πρωτοφανή πίεση που βίωσε το προηγούμενο διάστημα κατά την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές 2024 με τη Νέα Δημοκρατία και μετά τα ευχάριστα νέα της εκλογής της (δείτε εδώ με πόσες ψήφους) πλέον απολαμβάνει τις διακοπές της.

Με μία ανάρτηση, που έκανε η παρουσιάστρια και πλέον Ευρωβουλεύτρια το Σάββατο 22/6 στον λογαριασμό της στο instagram μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία μαζί με την κόρη της από τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Μαμά και κόρη παίζουν μαζί στο νερό, που αποτελεί πολύ αγαπητό στοιχείο της Ελεονώρας Μελέτη. Να πούμε στο σημείο αυτό, πως η φωτογραφία είναι από αρκετά μακριά τραβηγμένη, καθώς η Μελέτη και ο σύζυγός της προστατεύουν το πρόσωπο της κόρης τους.

Η φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη στη θάλασσα με την κόρη της

«Να περιτριγυρίζεστε απ όσα αγαπάτε. Ο,τι δεν σας θέλει, στη ζωή να μην χωράτε. Ούτε στο χρόνο σας, ούτε στη χαρά , ούτε κ στο πόνο σας. Αμόλυντα να τα αφήνετε…», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.


Σε πολύ πρόσφατη συνέντευξη της, η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε αν θέλει να κάνει ένα δεύτερο παιδί τονίζοντας: «Μερικές φορές είναι τρομακτικό, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις τα παιδιά σου πετάνε μία λέξη, μια ατάκα, και λες "Χριστέ μου, που το είδε; Που το άκουσε". Είναι μαγικό. Η Αλεξάνδρα είναι περιπτωσάρα. Είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά μου αρέσει. Ξέρω ότι στα 15, στην εφηβεία θα περάσω δύσκολα. Επειδή εμένα είναι ένα το παιδί και έχουμε αποφασίσει ότι θα μείνουμε στο ένα παιδί, σκέφτομαι τι θα γίνει ότι φύγει και θα μεγαλώσει.

Το μεγαλύτερό μου άγχος για εκείνη είναι να είναι πάντα καλά. Με αγχώνουν όσα δεν μπορώ να ελέγξω για την Αλεξάνδρα. Δηλαδή είναι 6 χρονών και σκέφτομαι τι θα γίνει αν κάποιος θέλει να οδηγήσει και έχει πιει, αν θα μπει στο αυτοκίνητο κάποιου που δεν προσέχει, αν θα την πληγώσει κανείς, αν θα μπλέξει με κάποιον που δεν της αξίζει… Όλα αυτά που τα έχουμε ζήσει κιόλας και δεν μπορείς να τα αποφύγεις», (δείτε εδώ το βίντεο με την υπόλοιπη συνέντευξη).