Ναταλία Γερμανού: Η ενόχληση με τους συναδέλφους της - «Αν ο Απόστολος Λύτρας έχει σκάφη, αν περνούσε χρόνο στη Μύκονο, αν χρωστάει...»

«Χάθηκε λίγο η μπάλα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναταλία Γερμανού παρέθεσε και εκείνη με τη σειρά της το Σάββατο 22/6 από την εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται το σχόλιο της για τον Απόστολο Λύτρα και την κακοποίηση της συζύγου του από τον ίδιο.

Με έντονο ύφος η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε, πως μέσα την εκπομπή της θα αναφερθεί στο ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας και στη Σοφία Πολυζωγοπούλου και όχι σε λεπτομέρειες που αφορούν στη ζωή του δικηγόρου.

Πιο αναλυτικά, η Ναταλία Γερμανού αναφέρεται στις εκπομπές και στα sites, τα οποία αυτές τις ημέρες κάνουν ρεπορτάζ για την περιουσία και τα χρέη του Απόστολου Λύτρα μετακινώντας έτσι την προσοχή τους από το θέμα της κακοποίησης.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης - Τι συνέβη την δεύτερη ημέρα κλεισμένος στον Κορυδαλλό

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

«Αισθάνομαι ότι χάθηκε λίγο η μπάλα, χάθηκε λίγο η ουσία στην ανάλυση της υπόθεσης μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Προσωπικά, σαν τηλεθεάτρια που παρακολουθώ την υπόθεση αυτή και όχι σαν παρουσιάστρια εκπομπής. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν έχει σκάφη, αν χρωστάει στο δημόσιο, ποια είναι τα περιουσιακά του στοιχεία, αν έπρεπε να προφυλακιστεί ή δεν έπρεπε.

Η ουσία είναι, ότι μια γυναίκα έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Εμείς ως εκπομπή θα προσεγγίσουμε την υπόθεση με την οποία θα ασχοληθούμε αναλυτικά και θα έχουμε και μαρτυρίες και ανθρώπους, που θα μιλήσουν, είναι η κακοποίηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Αν ο Απόστολος Λύτρας έχει σκάφη, αν περνούσε χρόνο στη Μύκονο, αν χρωστάει κλπ, ουδόλως με ενδιαφέρει. Με αυτά ας ασχοληθεί η ΣΔΟΕ και οι αρμόδιοι φορείς», είπε η Ναταλία Γερμανού.