Αθηναΐς Νέγκα: Σοκαρισμένη με την επίθεση μετά τα Mad VMA 2024 - «Μου στέλνουν να πεθάνεις, να πάθεις αρρώστιες...»

«Για τη Μαρίνα Σάττι είχαν μια πολύ μεγαλύτερη ελαστικότητα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα: Σοκαρισμένη με την επίθεση μετά τα Mad VMA 2024 - «Μου στέλνουν να πεθάνεις, να πάθεις αρρώστιες...»

Η Αθηναΐς Νέγκα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται με τα όσα είπε η παρουσιάστρια μετά για τον ντόρο της εμφάνισής της να προβάλλονται το πρωί του Σαββάτου 22/6.

Θυμίζουμε, ότι η Νέγκα παρέδωσε το βραβείο στη Μαρίνα Σάττι με την παρουσιάστρια να προκαλεί αμηχανία επικαλούμενη το χασμουρητό της τραγουδίστριας στην Eurovision 2024 για το οποίο έχει κατακριθεί έντονα η Μαρίνα Σάττι.

Μέσα από τις νέες δηλώσεις της Αθηναΐδα Νέγκα έκανε γνωστό, πως μετά την εμφάνισή της στην σκηνή των Mad VMA 2024 λαμβάνει πολλά μηνύματα από τον κόσμο με τα περισσότερα να είναι υβριστικά και κακόβουλα.

Δείτε επίσης: Αθηναΐς Νέγκα: Ο θάνατος στα 7 της, τα δυο διαζύγια, τα παιδιά και η λεύκη

Τα σχόλια που δέχεται η Αθηναΐδα Νέγκα μετά τα Mad VMA 2024

«Έβλεπα αυτές τις ημέρες στα κανάλια πολλούς παρουσιαστές, που έλεγαν γιατί πήγε στα βραβεία, πως τόλμησε να το πει. Ενώ για τη Μαρίνα Σάττι είχαν μια πολύ μεγαλύτερη ελαστικότητα. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν συμπαθούμε όλους τους ανθρώπους. Αυτό που είναι λίγο creepy είναι άνθρωποι, που μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε να πεθάνεις, να πάθεις αρρώστιες. Όλο αυτό επειδή είπα, ότι διαφωνώ με μία παρουσιάστρια που τους αρέσει πάρα πολύ», είπε η Αθηναΐς Νέγκα.