Τάμτα: Ταξίδι στο εξωτερικό με τη μητέρα της - Σπάνια φωτογραφία με το πρόσωπό της μαμάς της

Μοιάζουν αρκετά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αυτές τις ημέρες η Τάμτα απολαμβάνει τις διακοπές της στο εξωτερικό μαζί με την αγαπημένη της μητέρα. Μέσα από αναρτήσεις που κάνει η γνωστή τραγουδίστρια στο instagram βλέπουμε, πως γεμίζουν την κάθε ημέρα τους.

Μέσα μάλιστα από ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Τάμτα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια φωτογραφία με τη μαμά της. Μαμά και κόρη έχουν αρκετά κοινά σημεία στο πρόσωπό τους (δείτε εδώ την κόρη της Τάμτα).

Η φωτογραφία της Τάμτα με την μητέρα της από το κοινό ταξίδι τους

Με ψάθινο καπέλο και λευκό λινό φόρεμα περιφέρεται η μητέρα της Τάμτα στους δρόμους της πόλης, που ταξίδεψαν μαζί! Σε άλλα στιγμιότυπα, που δημοσιεύει η τραγουδίστρια μας δείχνει τα δικά της outfit, τα οποία είναι πάντα εκκεντρικά.

Τάμτα - Μητέρα
Instagram

Όσο για τη σχέση που έχει η Τάμτα με την κόρη της, Άννυ, η ίδια είχε πει στο περιοδικό Instyle και στην δημοσιογράφο, Ειρήνη Ζουρνατζή: «Έχουμε μια σχέση στην οποία κυριαρχεί η ελευθερία. Μιλάμε ανοιχτά και ενίοτε γινόμαστε φίλες, αλλά η σχέση μαμάς και κόρης δεν αλλάζει. Τελευταία, μπορεί να πάρει και το ρόλο της μαμάς καμιά φορά – είναι λίγο υπερπροστατευτική. Η Άννυ είναι η κινητήριος δύναμη μου σε ό,τι κάνω.

Μία μαμά είναι πολλά πράγματα. Νομίζω πως ως μαμά είμαι αυστηρή. Εννοείται όμως ότι μία σχέση τα έχει όλα. Και τρυφερότητα και φροντίδα, ακόμα και κλάμα. Η σχέση μαμάς κόρης δεν αλλάζει πολύ, αλλά εξελίσσεται. Αυτό συμβαίνει με μένα και την Άννυ αλλά και με μένα και την δική μου μαμά. Η Άννυ είναι ενήλικη, έχει κάνει τις επιλογές της επαγγελματικά και προσωπικά και εγώ είμαι στο πλάι της να την στηρίζω και να την θαυμάζω».