Ελένη Φουρέιρα: Σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου - Ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι και απίστευτες αναλογίες της

Το δωμάτιό της έχει θέα όλη τη θάλασσα του νησιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
foureira - Instagram
foureira - Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα παρά το πιεσμένο της πρόγραμμα ενόψει του tour 2024 που κάνει σε περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού βρήκε λίγο χρόνο για χαλάρωση. Το Σάββατο 22/6 λοιπόν, η ίδια έκανε μερικές αναρτήσεις στο instagram από τη Μύκονο πριν την εμφάνιση της το βράδυ στο νησί των ανέμων.

Η τραγουδίστρια ποζάρει στο δωμάτιο πολύ γνωστού ξενοδοχείου στο Κυκλαδίτικο νησί, όπου και μένει,. Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα "κλέβει" τις εντυπώσεις με την ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό μπροστά σε καθρέφτη.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Το αδημοσίευτο βίντεο από την βάφτιση του γιου της – Συγκινητικές στιγμές με τον μικρό Ερμή

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα ποζάροντας με το μαγιό της

Με μπλε μπικίνι και χωρίς μακιγιάζ βλέπουμε την αγαπημένη καλλιτέχνιδα. Δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε εδώ τη μοναδική θέα πίσω από το παράθυρο του δωματίου της, καθώς έχει πιάτο τη θάλασσα.

Ελένη Φουρέιρα - Μαγιό

Μάλιστα, το δωμάτιο της τραγουδίστριας διαθέτει και ιδιωτική πισίνα, στην οποία αν επιλέξει να κολυμπήσει θα έχει εξίσου την ίδια θέα με τη θάλασσα. Γενικότερα, η Ελένη Φουρέιρα γεμίζει τις μπαταρίες της σε έναν πολύ όμορφο χώρο πριν βρεθεί στη συναυλία της.

Ελένη Φουρέιρα - Μύκονος - Ξενοδοχείο - Θέα

Ελένη Φουρέιρα - Μύκονος - Ξενοδοχείο

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για τη βάφτιση του γιου της Ερμή και τα μοναδικά συναισθήματα, που νιώθει: «Ο Ερμάκος μας είναι τέλεια, ήταν τέλεια, είναι πολύ καλά! Τι ερώτηση είναι αυτή για το που τον έχω αφήσει; Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πολύ καλά, είναι όλα πολύ καλά», (δείτε εδώ το βίντεο).