Καλύτερα δεν Γίνεται: «Πριν από λίγα λεπτά γεννήθηκε! Να σας ζήσει» - Ο τοκετός που ανακοινώθηκε από την Ναταλία Γερμανού

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν Γίνεται: «Πριν από λίγα λεπτά γεννήθηκε! Να σας ζήσει» - Ο τοκετός που ανακοινώθηκε από την Ναταλία Γερμανού

Ημέρα χαράς και γιορτής ήταν η σημερινή 22/6 για το Καλύτερα δεν γίνεται μιας και από την έναρξη της εκπομπής μέχρι και το τέλος της είδαμε την παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού να δέχεται και να ανταποδίδει παράλληλα ευχές.

Αρχικά, η Ναταλία Γερμανού ενόψει των γενεθλίων της ήρθε αντιμέτωπη με την πολύ ευχάριστη έκπληξη των συνεργατών της (δείτε εδώ την έκπληξη και την ηλικία της, που αποκάλυψε η ίδια).

Σε συνέχεια, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση, καθώς νωρίτερα σήμερα, Σάββατο 22/6 ήρθε στον κόσμο ο γιος ενός πολύ αγαπημένου τους προσώπου. Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Πανόπουλος έγινε θείος και όλο το πάνελ τον "γέμισε" με ευχές για το νεογέννητο ανιψάκι του.

Ο δημοσιογράφος με πλατύ χαμόγελο ευχαρίστησε για τα όμορφα λόγια και παράλληλα ευχήθηκε και εκείνος με τη σειρά του στα συγγενικά του πρόσωπα τα καλύτερα για τη νέα ζωή, που ήρθε στον κόσμο.

Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού για τον τοκετό που ανακοινώθηκε στο Καλύτερα δεν Γίνεται

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη αλλά όχι για τον λόγο που νομίζετε. Γιατί μόλος πριν από λίγα λεπτά γεννήθηκε ο ανιψιός του Δημήτρη. Θα έχω ίδια μέρα γενέθλια και μια πολύ μικρή διαφορά με τον ανιψιό σου. Όχι απαγορευτική. Για όνομα του Θεού μεταξύ μας δεν υπάρχουν αυτά. Μικαέλα και Αντώνη να σας ζήσει το μωράκι σας. Να σου ζήσει ο ανιψούλης σου. Να είναι γερός, ευτυχισμένος και τυχερός. Του χρόνου φέρ' τον εδώ που είναι και γούρικα τα μωρά. Άντε να σας ζήσει!», είπε η Ναταλία Γερμανού.