Ευαγγελία Αραβανή: Σπάνια βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου της - Πλήρως ανανεωμένη

Που βρέθηκε η όμορφη παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από τρεις μήνες η Ευαγγελία Αραβανή έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ) με την παρουσιάστρια να κάνει όλο αυτό το βήμα στην προσωπική της ζωή μακριά από τα έντονα φώτα της δημοσιότητας.

Πλέον η Ευαγγελία Αραβανή, ούσα μητέρα απολαμβάνει μια νέα και εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Το βράδυ της Παρασκευής 21/6 η παρουσιάστρια έκανε μια σπάνια έξοδο μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Δείτε επίσης: Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το όνομα που σκέφτεται να δώσει στο νεογέννητο γιο της

Οι φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο της Ευαγγελίας Αραβανή

Πιο αναλυτικά, μέσα από αναρτήσεις στον λογαριασμό του instagram της Μαρίας Αντωνά είδαμε φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο, που έκανε με την Ευαγγελία Αραβανή. Τα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα απήλαυσαν το ποτό τους με την Αντωνά να αποκαλεί την Αραβανή, Ελληνίδα θεά.

Ευαγγελία Αραβανή - Έξοδος

Όσο για την προσωπική ευτυχία της Ευαγγελίας Αραβανή, η πρόταση γάμου από τον Σπύρο Λάζαρη στην Ευαγγελία Αραβανή σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει γίνει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Άλλωστε το ερωτευμένο ζευγάρι είχε αποφασίσει να συζήσει από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης του, σε ένα διαμέρισμα στα Βόρεια Προάστεια, ενώ έχει επιλέξει να μην δημοσιοποιεί οποιαδήποτε προσωπική του στιγμή διατηρώντας χαμηλό προφίλ και αποφεύγοντας συστηματικά τις κοσμικές εμφανίσεις, για να μην τραβάει τα φλας των φωτογράφων.

Οι δυο τους προτιμούν να περνάνε τον χρόνο τους κάνοντας ταξίδια στο εξωτερικό και συναναστρέφονται με ελάχιστους φίλους, ενώ τους έχουν δει κάποιες φορές να πίνουν το ποτό τους και να διασκεδάζουν στο μπαράκι “Tekila” που ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη που είναι ζευγάρι με την Δανάη Παππά. Το αγαπημένο ζευγάρι που κλείνει 5 χρόνια μαζί και είναι πολύ ερωτευμένο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr έχει αποφασίσει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει το παιδί του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Πόρο, εκεί όπου ο Σπύρος Λάζαρης δραστηριοποιείται τον περισσότερο χρόνο επαγγελματικά.(δείτε εδώ φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές εκεί).