Μπέττυ Μαγγίρα κατά Θέμη Αδαμαντίδη: «Για λύπηση! Σε λίγο θα μάς πείτε ότι επειδή μας...»

«Ό,τι κι αν έχει γίνει, καμία ανοχή από εδώ και πέρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα κατά Θέμη Αδαμαντίδη: «Για λύπηση! Σε λίγο θα μάς πείτε ότι επειδή μας...»

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τις επίμαχες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Η παρουσιάστρια έξαλλη ακούγοντας τα λόγια του έκανε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα στο πλατό της εκπομπής της στον ΑΝΤ1, I love Σουκου.

Να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής πριν από κάποιο διάστημα είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία καθώς η γυναίκα που έχει σχέση μαζί του εδώ και μεγάλο διάστημα τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Τι είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Θέμη Αδαμαντίδη;

«Για λύπηση! Για λύπηση, όταν βγαίνει ένας άνθρωπος και λέει ότι «ήταν καλός άνθρωπος, δεν το ήθελε, υπάρχει αγάπη. Σε λίγο θα μάς πείτε ότι επειδή μάς αγαπάτε, μάς βαράτε κιόλας! Δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την κοινωνία! Η αγάπη τι σχέση έχει με το ξύλο; Δε μπορώ να καταλάβω! Ό,τι κι αν έχει γίνει, καμία ανοχή από εδώ και πέρα. Καμία. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να μένει σε μία τέτοια σχέση. Είτε είναι από αγάπη, είτε είναι από φόβο. Τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε αρκεί να το θέλουμε» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα σε έξαλλη κατάσταση.

Αυτή ήταν η δήλωση του Αδαμαντίδη που προκάλεσε αντιδράσεις

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω κάτι ή να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική προς το πρόσωπό του, γι' αυτόν τον λόγο και μόνο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω ότι όλα τα ζευγάρια περνούν δύσκολες στιγμές κι ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Ήταν απλά μία άτυχη στιγμή. Το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται δείχνει μία υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη κι ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι καλά, πάλι μαζί. Για τα παιδιά και για αυτούς. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» είπε ο καλλιτέχνης.