Ναταλία Γερμανού: Η έκπληξη στο πλατό του ALPHA για τα γενέθλια της - Η αποκάλυψη για την ηλικία της

«Σας ευχαριστώ είστε όλοι υπέροχοι, γλυκύτατοι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Η έκπληξη στο πλατό του ALPHA για τα γενέθλια της - Η αποκάλυψη για την ηλικία της

Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22/6 του 1965 με καταγωγή από τη Λέσβο και είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή. Σχεδόν δύο χρόνια από τη γέννησή της, οι γονείς της πήραν διαζύγιο και την επιμέλεια της ανέλαβε η μητέρα του Γερμανού, Ελένη, μέχρι και την ενηλικίωσή της.

Σήμερα λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει τα γενέθλια της και η ομάδα της στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται της ετοίμασε μια όμορφη έκπληξη για να γιορτάσουν όλοι μαζί στο πλατό του ALPHA.

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Ναταλίας Γερμανού

Η έναρξη της εκπομπής έγινε με πλάνο την όμορφη ροζ τούρτα που έφτιαξαν μονάχα για εκείνη, ενώ ανοίγοντας το πλάνο γέμισε με ροζ καρδούλες με την παρουσιάστρια να δείχνει συγκινημένη. Παράλληλα έπαιζε το τραγούδι της Άννας Βίσση «χρόνια πολλά».

«Πού είναι τα άλλα 58 κεράκια;», είπε με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της αλλά και το κανάλι με το οποίο συνεργάζεται εδώ και πολλές χρόνια.

«Σας ευχαριστώ είστε όλοι υπέροχοι, γλυκύτατοι. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ βαθιά! Σας ευχαριστώ και εσάς που από το πρωί με έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα. Ανταποδίδω την αγάπη επί δέκα γιατί χωρίς εσάς θα ήμουν ένα τόσο δα μυρμηγκάκι», είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Άλαλη η Ναταλία Γερμανού με τον άντρα που της έκανε έκπληξη - Τα ''έχασε'' στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται