Ελένη Μενεγάκη: Στο ξενοδοχείο της στην Άνδρο με λευκό μίνι φορεματάκι - Η πόζα στον κήπο της

Έτσι περνάει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην Άνδρο βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μαζί με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια ειδικά τώρα που ο καιρός είναι καυτός, μέχρι να τελειώσει η εκπομπή στο MEGA (δείτε πότε ρίχνει αυλαία, οριστική μάλιστα) και να πάνε μόνιμα στο νησί, ξεκλέβει λίγο χρόνο τα Σαββατοκύριακα.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Το ταξίδι της λοιπόν στο αγαπημένο της νησί, αποκάλυψε με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε με ένα μίνι ημιδιάφανο φόρεμα στην ξαπλώστρα στον κήπο του σπιτιού που έχουν στο ξενοδοχείο.

«Στην σκιά των πλατάνων , απολαμβάνοντας το τραγούδι των τζιτζικιών», έγραψε στην λεζάντας της ανάρτησης της η Ελένη Μενεγάκη.


Στο χώρο του ξενοδοχείου, το ζευγάρι έχει και το δικό του σπίτι. Πηγαίνουν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ περνάνε εκεί μεγάλο μέρος του καλοκαιριού τους, οπότε ήθελαν το δικό τους χώρο για να μείνουν και να χωράει όλη η οικογένεια τους.

Η Ελένη Μενεγάκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Imstagram, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες από τον κήπο τους αλλά και από το μποστάνι που προσέχει η ίδια με βοήθεια.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχείο σπίτι Άνδρος

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας. Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τη χειμερινή περίοδο.

Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχείο σπίτι

Αγαπημένο της σημείο είναι ο κήπος όπου έχει θέα το πράσινο αλλά και την αγαπημένη της παραλία. Πρόκειται για την παραλία που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι και το ξενοδοχείο και είναι ανοργάνωτη. Εκεί πηγαίνει με τα παιδιά της και απολαμβάνουν τις βουτιές τους και τα παιχνίδια στην άμμο.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άχλα

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα