Μαρία Μπακοδήμου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε στο τσίζμπεργκερ»

«Δεν με νοιάζει το να περίμενα μια συγγνώμη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε στο τσίζμπεργκερ»

Η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα της εκπομπής της Γειά σου σήμερα Σάββατο 22/6, σχολίασαν την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα αλλά και τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη που προκάλεσαν τεράστιο σάλο με τις επιθέσεις εναντίον της να είναι πολλές.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του STAR στις 17/6 ήρθε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες της μετά την δήλωση που έκανε πως «Ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Δεν το ξέρεις. Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή «έχει καταστραφεί ολόκληρος» και στα social media επικράτησε χαμός με τον κόσμο να της κάνει επιθέσεις - δείτε τι έχει γραφτεί.

Μια ημέρα όμως αργότερα, έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη θέση της, όταν στην προσπάθεια της να δικαιολογηθεί, είπε πράγματα που εξόργισαν ακόμα περισσότερο τον κόσμο - δείτε εδώ.

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Ζήνα Κουτσελίνη

«Η άβολη στιγμή να σχολιάσεις κάτι που έχει σχολιάσει όλη η ελληνική κοινωνία και τα social media. Το σαφές είναι ότι δεν μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης. Την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε στο τσίζμπεργκερ. Δεν με νοιάζει το να περίμενα μια συγγνώμη.

Όταν τέλειωσε η εκπομπή μας την περασμένη Κυριακή, κυκλοφόρησε η είδηση χωρίς να λέει το όνομα του ποινικολόγου. Μάθαμε ποιος ήταν, το συζητήσαμε στο γραφείο πριν φύγουμε και όλοι μέσα μας δεν είχαμε το να “καταστραφεί αυτός ο άνθρωπος”; Χωρίς να το εννοείς... είναι το θυμικό σου που φουντώνει. Και λες πώς είναι δυνατό να έχεις πλακώσει, να έχεις σπάσει το κεφάλι της γυναίκας σου, κρατώντας την κλειδωμένη σε ένα αυτοκίνητο» είπε φανερά εκνευρισμένη η Μαρία Μπακοδήμου μετά την προβολή βίντεο με τις δυο τοποθετήσεις της Ζήνας Κουτσελίνη.