Σε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου: Το όλο νόημα μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου - «Επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί...»

«Το είπε ο Γκουντάρας, ότι κανένας από το τραπέζι δεν είναι ελεύθερος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου: Το όλο νόημα μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου - «Επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί...»

Πριν μερικές ημέρες μια ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε ερωτηματικά ωστόσο κανείς δεν ασχολήθηκε. Συγκεκριμένα, είπε στο πλατό Super Κατερίνα πως «κανένας από το τραπέζι δεν είναι ελεύθερος», αφήνοντας να εννοηθεί πως η παρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση.

Σήμερα 22/6 λοιπόν, στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με με αφορμή το πολυσυλλεκτικό βίντεο που περιελάμβανε την ατάκα αυτή, θέλησε να δώσει την απάντηση του στην Κατερίνα Καινούργιου μετά από ένα σχόλιο που έκανε για την προσωπική του ζωή.

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την Κατερίνα Καινούργιου;

«Η είδηση του multi είναι μία. Ότι η Καινούργιου είναι σε σχέση, γιατί το είπε ο Γκουντάρας, ότι κανένας από το τραπέζι δεν είναι ελεύθερος και η Κατερίνα δεν το αρνήθηκε. Άρα τι σημαίνει αυτό;», σχολίασε ο Παύλος Σταματόπουλος μετά την προβολή του βίντεο.

«Για να το πει αυτό ο Γρηγόρης, σημαίνει ότι το λέει με τις ευλογίες της. Δηλαδή εσύ δεν θα έλεγες τέτοια κουβέντα εδώ, αν δεν την είχαμε συζητήσει», σχολίασε από πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τότε τον λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που με τη σειρά του έστειλε στην Κατερίνα Καινούργιου το δικό του μήνυμα, αφήνοντας επίσης να εννοηθούν πολλά σχετικά με την προσωπική της ζωή μετά το χαμό πoy είχε προκληθεί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Δανάη Μπάρκα.

«Πάντως Κατερίνα, επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί βλέπω ότι γενικά λες “είδα αυτόν με αυτήν, είδα τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι”. Και εσύ κυκλοφορείς, οπότε Κατερίνα πρόσεχε! Μπορεί να είμαι σκορπιός αλλά δεν είμαι εκδικητικός» δήλωσε χαρακτηριστικά με νόημα στον αέρα του MEGA.