Μπέττυ Μαγγίρα: Χείμαρρος κατά του Απόστολου Λύτρα - «Δε μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο»

«Μπορεί να μου γυρίσει το μάτι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Χείμαρρος κατά του Απόστολου Λύτρα - «Δε μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο»

Με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ασχολήθηκε η εκπομπή I love Σουκου, με την Μπέττυ Μαγγίρα να είναι χείμαρρος κατά του ποινικολόγου που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και αυτή την στιγμή κρατείται στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού έπειτα από επεισόδιο έξω από το σπίτι που έμεναν (δείτε τι συνέβη).

Όπως είπα η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, κανονικά έπρεπε να έχει ήδη ζητήσει βοήθεια και πως δεν μπορεί να τον λυπηθεί, αναφέροντας πως της γυρίζει το μυαλό όταν λέει ο δικηγόρος (στην συνέντευξη του) πως αγαπάει την γυναίκα του από την στιγμή που την χτύπησε.

Τι είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Απόστολο Λύτρα;

«Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μου θυμίζει τη διαφήμιση με το μότο "καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς". Δεν μαζεύεται το πράγμα. Μη ξανακούσω για αγάπη. Μη συγχέουμε για αγάπη. Μην το ξανακούσω αυτό, γιατί γίνομαι ακόμα πιο έξαλλη. Ούτε η συγγνώμη αλλάζει την κατάσταση και τη συνθήκη. Την αγαπάω; Σα νομικός θα έπρεπε να ξέρει και να μιλάει πιο σωστά. Για ποια αγάπη μιλάμε; Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τις κόρες του. Το ότι συνέβη πρώτη φορά δε μου λέει τίποτα, μπορεί να είναι και η τελευταία. Κακιά στιγμή εγώ θεωρώ να εμφανιστεί ένα αυτοκίνητο μπροστά σου από το πουθενά.

Στην κακιά στιγμή δε σηκώνεται ένα χέρι να κάνει μαύρο έναν άνθρωπο! Επειδή φαίνεται ένας άνθρωπος μορφωμένος, θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη και να ζητήσει βοήθεια. Δε μπορώ να δικαιολογήσω την πράξη αυτού του ανθρώπου! Δεν ξέρω αν ακούγομαι σκληρή! Δε μπορώ να το δικαιολογήσω για έναν άνθρωπο που θα έπρεπε ήδη να έχει αναζητήσει τη θεραπεία... Δε μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένας ενήλικας άνθρωπος που θα έπρεπε να έχει ζητήσει ήδη βοήθεια. Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το "την αγαπάω" μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Απόστολο Λύτρα.