Σίσσυ Χρηστίδου: «Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει...» - "Παγωμένη" με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Όσα είπε στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: «Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει...» -

Όπως όλες οι εκπομπές έκαναν ολόκληρη την εβδομάδα, έτσι και το Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA, ασχολήθηκε με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, του ποινικολόγου που ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του με αποτέλεσμα να φτάσει στο νοσοκομείο, όπου και τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Πλέον βρίσκεται κρατούμενος στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού (και τσακώθηκε με συγκρατούμενο του).

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε "παγωμένο" στην υπόθεση αυτή που έχει φέρει μεγάλες αποκαλύψεις τόσο για την ζωή του δικηγόρου όσο και για το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας στην Ελλάδα.

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα;

«Είμαστε σε αυτό το κλίμα όλες αυτές τις ημέρες για την ενδοοικογενειακής βίας έχει ανοίξει πολύ έντονα αυτό το κεφάλαιο μέσα από την υπόθεση Λύτρα. Έχουν ανοίξει πολλές κουβέντες. Η κοινή γνώμη είναι παγωμένη. Προσπαθούμε να καταλάβουμε και όλα όσα συμβαίνουν. Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει είναι αυτό που λέμε... πέφτεις από τα σύννεφα μία, πέφτεις από τα σύννεφα δύο, τελικά δε ξέρεις τι κρύβεται μέσα στον κάθε άνθρωπο.

Είναι τρομακτικό όταν συμβαίνει και με ανθρώπους που έχεις συναναστραφεί και γνωρίζεις. Αυτή η υπόθεση έχει ανοίξει μία τεράστια κουβέντα που αφορά στην ενδοοικογενειακή βία και πότε τελικά πρέπει να επεμβαίνει η δικαιοσύνη, πόσο γρήγορα πριν επέλθει ένα μοιραίο γεγονός για να μας δείξει ότι κάναμε ένα μοιραίο λάθος, υπήρξε παρέμβαση του Αρείου Πάγου και αντέδρασαν οι δικηγόροι απέναντι σε αυτό», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και πάσαρε βίντεο με την υπόθεση.

Να σημειωθεί πως στήριγμα του Απόστολου Λύτρα είναι η πρώην σύζυγός του και οι δυο μεγάλες κόρες του. Όπως αναφέρεται, χθες 21/6 το μεσημέρι υπήρχε επισκεπτήριο με τις τρεις γυναίκες να καταφθάνουν στις φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας μαζί τους μια μαύρη σακούλα με τα προσωπικά αντικείμενα του Απόστολου Λύτρα. Να αναφερθεί στο σημείο αυτό, πως οι δημοσιογράφοι μίλησαν με την πρώην σύζυγό του ποινικολόγου και ανέφερε, πως η οικογένεια επιθυμεί να προστατευτούν οι κόρες του Απόστολου Λύτρα και να μην φανούν τα πρόσωπά τους στην κάμερα.