Μυστικός γάμος στην ελληνική showbiz για αγαπημένο ζευγάρι - Παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Οι μοναδικές φωτογραφίες από το γάμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μυστικός γάμος στην ελληνική showbiz για αγαπημένο ζευγάρι - Παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 10 Ιουνίου και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς, με τον γάμο να γνωστοποιείται μέσω ανάρτησης της αδερφής του γαμπρού έξω από την εκκλησία λίγο πριν φτάσει η νύφη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Έλλης Σολδάτου στην Secret των Παραπολιτικών, το ζευγάρι που συγκατοικούσε εδώ και καιρό, αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα. Οι δυο οικογένειες (του γαμπρού και της νύφης), έζησαν στιγμές μεγάλης συγκίνησης.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε

Ο λόγος για τον Αντώνη Λαιμό, γιο της Βρετανίδας αριστοκράτισσας Πένυ Λαιμού και την αγαπημένη του Ρία Γαβαλάκη. Το ζευγάρι αποφάσισε να μην δώσει καμία πληροφορίες σχετικά με το γάμο τους, την τοποθεσία δηλαδή και την ημερομηνία του μυστηρίου, καθώς θέλησαν να κρατήσουν το όμορφο γεγονός μόνο για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε λοιπόν στις 10 Ιουνίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Η σύζυγος του Αντώνη Λαιμού, Ρία είναι digital creator ενώ ασχολείται και με το μάρκετινγκ. Με τον άντρα της δεν επιδιώκουν να βρίσκονται σε χώρους που βρίσκονται οι φωτογράφοι καθώς δεν θέλουν να προβάλουν την προσωπική τους ζωή.

Η αδερφή του γαμπρού, Λουκία Λαιμού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε για πέμπτη φορά στα 93 του γνωστός μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης - Εκείνος με αθλητικά και εκείνη ψηλοτάκουνα στον γάμο