Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Απόδραση στον Πόρο για το ζευγάρι - Η ρομαντική έξοδος με θέα θάλασσα

Οι αναρτήσεις που έκαναν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που "έσκασε σαν βόμβα" λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της ραδιοφωνικής παραγωγού από τον πρώην σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη (ο οποίος επίσης έχει νέα σύντροφο).

Μπορεί οι δυο τους να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην έχουν επιβεβαιώσει κάτι, αφού θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media, ωστόσο, τη σχέση τους έχουν επιβεβαιώσει κοντινά τους πρόσωπα.

«Σε όλους πάει ο έρωτας! Δεν γνωρίζω ποιος έκανε το πρώτο βήμα και δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Δεν με αφορά κιόλας. Εμένα με νοιάζει για τη Μαρία να είναι καλά. Διάβασα ένα ρεπορτάζ από τον Νάσο Γουμενίδη, ότι γνωρίστηκαν σε εμένα και έχω να σου πω, ότι αυτό δεν ισχύει. Γενικά δεν κάνω βραδιές κινηματογράφου και δεν φέρνω ανθρώπους. Δεν ισχύει δυστυχώς, να το σκεφτώ όμως», είπε πρόσφατα ο Κώστας Φραγκολιάς (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε).

Το ταξίδι Γιώργου Λιάγκα - Μαρίας Αντωνά στον Πόρο

Μπορεί στην τηλεόραση και σε συνεντεύξεις Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά να μην μιλάνε για τη σχέση τους, ωστόσο, δεν την κρύβουν. Οι δυο τους πραγματοποιούν πολλές βραδινές εξόδους είτε μόνοι είτε παρέα με φίλους. Για το τριήμερο το ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί τον όμορφο Πόρο και έκαναν αναρτήσεις στα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν φωτογραφίες από το ξενοδοχείο γνωστού επιχειρηματία.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1, δημοσίευσε ένα βίντεο από την εντυπωσιακή θέα του ξενοδοχείου και έγραψε "Απλά μαγικά", ενώ από την άλλη η ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε μια φωτογραφία με δύο ποτήρια κρασιού και στη φωτογραφία της επισήμανε την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία είναι η σύντροφος του επιχειρηματία που έχει το ξενοδοχείο.

Μαρία Αντωνά Γιώργος Λιάγκας Πόρος