Ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη: «Έκανα βλακεία...» - Τι συνέβη

Συγχυσμένη η Influencer...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη: «Έκανα βλακεία...» - Τι συνέβη

Η Ιωάννα Τούνη, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πως ετοιμαζόταν να πετάξει για Σαντορίνη μετά τις διακοπές της στη Μύκονο (δείτε εδώ την ονειρική βίλα που έμεινε) και το πάρτι για την εταιρεία ρούχων της στην Αθήνα πριν από λίγα 24ωρα.

Για άλλη μία φορά, ωστόσο, κάτι πήγε λάθος και έχασε την πτήση της, γεγονός που την επηρέασε σίγουρα ψυχολογικά, όπως φάνηκε και την ώρα που μιλούσε στους διαδικτυακούς της φίλους. Γενικότερα, το τελευταίο διάστημα, επειδή πηγαινοέρχεται με αεροπλάνα έχει ζήσει πολλές περιπέτειες, από χαμένες βαλίτσες και καρότσια μέχρι και έντονες λογομαχίες με τους εργαζόμενους στα αεροδρόμια.

Η νέα περιπέτεια της Ιωάννας Τούνη

«Αυτά εδώ τα story που βλέπεις έπρεπε να έχουν γίνει από Σαντορίνη κανονικά, αλλά έκανα βλακεία και έχασα την πτήση μου. Δεν θα χάσω και την ψυχραιμία μου! Δείξε χαρακτήρα», είπε χαρακτηριστικά και έγραψε: «Να σου πω εντωμεταξύ ότι τέτοια ώρα έπρεπε να είμαι Σαντορίνη, αλλά έκανα βλακεία και χάσαμε την πτήση. Οπότε τώρα θα πετάξουμε το βράδυ». Πράγματι, λοιπόν, πέταξε το βράδυ, όπως ενημέρωσε με νέο story κάποιες ώρες αργότερα, επομένως τέλος καλό, όλα καλά.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παρεξηγήθηκε με την Τούνη στη Μύκονο και σηκώθηκε κι έφυγε - Τι συνέβη

Πριν από λίγες μέρες, εντωμεταξύ, η ίδια μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε, αποκάλυψε πως διανύει μία πολύ περίεργη φάση ψυχολογικά: «Μπορώ να πω κάτι και στις μαμάδες που μου στέλνουν άπειρα μηνύματα, ειδικά αυτό το διάστημα, και με ρωτάνε "πώς τα καταφέρνεις όλα και πώς πηγαίνεις με το παιδάκι σου παντού και τον έχεις παντού και ταξιδεύεις". Κορίτσια να σας πω κάτι; Είμαι κομμάτια. Αυτό συζητούσα χθες και με τους φίλους μου και με τον Δημήτρη. Νιώθω το τελευταίο διάστημα – ο Πάρης είναι τώρα 17 μηνών – ότι δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. Ότι όπου και να είμαι θα είμαι με ένα άγχος και μια έγνοια ότι είμαι εκεί και κάπως σαν να μην το ζω κιόλας και τρέχω συνέχεια.

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και απλά ήθελα να το μοιραστώ με τις μαμάδες ότι με βλέπετε να κάνω φαινομενικά πράγματα, δεν σημαίνει ότι απολαμβάνω, ότι είμαι ελεύθερη. Δηλαδή κι εγώ πίσω από ένα μωρό τρέχω. Μη νομίζετε ότι το δικό μου το μωρό είναι κάτι άλλο. Αυτό... Κι εγώ περνάω μία φάση λίγο περίεργη...», είπε χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για εκείνη και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον μπέμπη της που έχει μεγαλώσει πολύ.

Δείτε επίσης: Άσχημη εξέλιξη - Τι συνέβη στα... αθόρυβα με την επιχείρηση γυαλιών που διατηρούσε