Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξανά μαζί με τον Στάθη Σχίζα; - «Κάποιος ψεύδεται! Εγώ ξέρω ότι...»

Η απάντησή της και η αποκάλυψη από δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ για την προσωπική της ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και η ίδια στάθηκε μπροστά της για να απαντήσει σε μερικές από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν επίσης εκεί.

Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να έρθει ένας νέος έρωτας στη ζωή της, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί στον εαυτό της και στη δουλειά της.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την επανασύνδεση με τον Στάθη Σχίζα

«Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει δεν είναι ο πρώτος μου στόχος, δεν τρελαίνομαι για όλο αυτό», απάντησε χαρακτηριστικά. Επειδή, όμως, κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα που μιλούν, όχι για έναν νέο έρωτα, αλλά για έναν παλιό, με τις φήμες για την επανασύνδεση με τον νικητή του Survivor 5 να φουντώνουν, η ίδια αντέδρασε: «Υπάρχει αυτή η φημολογία; Γράφτηκε αυτό; Έχει ειπωθεί; Δεν έχει καμιά δόση αλήθειας. Όχι, καμία σχέση».

Δείτε επίσης: Στάθης Σχίζας - «Όταν χώρισα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν το είπα στο παιδί μου, το έμαθε από...»

Μετά το τέλος του βίντεο, όμως, η Μάρτζυ Λαζάρου πήρε τον λόγο αμέσως και είπε όλο νόημα: «Κάποιος ψεύδεται! Εγώ ξέρω όχι ότι είναι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο... αλλά ότι έχουν έρθει κοντά, έχουν μία επικοινωνία πάρα πολύ καλή μεταξύ τους. Όχι ότι είναι μαζί...».

Δείτε επίσης: «Κάνω αλλαγές!» - Η νέα απόφαση που πήρε μετά τη κατάψυξη ωαρίων