Νέα αρχή για τη Λάουρα Νάργες: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς» - Οι φωτογραφίες από το καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες πήρε πριν από πολύ καιρό την απόφαση να μείνει μακριά από την τηλεόραση και σημαντικό ρόλο έπαιξε σε αυτό και το γεγονός πως έγινε μαμά (δείτε εδώ, ωστόσο, και την εξομολόγηση για τις άσχημες συμπεριφορές που αντιμετώπισε). Αυτό της έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει άλλα πράγματα στη ζωή της και να δοκιμάσει τον εαυτό της, γι' αυτό και άρχισε τα μαθήματα μπαλέτου.

Σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη της παράσταση με την σχολή χορού και η ίδια όλο ενθουσιασμό δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα παρασκήνια, μαζί με τις υπόλοιπες μπαλαρίνες.

Οι φωτογραφίες της Λάουρας Νάργες από την πρώτη της παράσταση μπαλέτου

«Θυμάστε όταν είχα μοιραστεί την σκέψη μου μαζί σας τον χειμώνα πως θέλω να ξεκινήσω μπαλέτο; Ε, ξεκίνησα. Και σήμερα έχουμε την παράσταση της σχολής μας! Υπέροχη η ιδιοκτήτρια κυρία Ελπίδα, έμπνευση η δασκάλα μας κυρία Άντζελα, τρομερά ταλαντούχες οι συμμαθήτριες μου (οι μισές δυστυχώς δεν είναι στις φωτό). Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς, ισχύει!!! Ο χορός είναι μαγεία, τέχνη, έκφραση ψυχής, πόνος, πειθαρχία, και βλέπω πως δεν έπρεπε ποτέ να επιτρέψω να τον αφήσω. Μου είχε λείψει τόσο πολύ!!! Ελπίζω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να καταφέρω να ανέβω στις pointe», έγραψε χαρακτηριστικά για τη νέα της αρχή.

Δείτε επίσης: Λάουρα Νάργες - Ποζάρει με μπικίνι δύο χρόνια μετά την εγκυμοσύνη της

«Μου έχω δώσει τόσο πολύ χρόνο…! Μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα! Χρόνο για εμένα αλλά και την πανέμορφη οικογένεια μου. Η ζωή που έχω επιλέξει τα τελευταία δύο χρόνια είναι γεμάτη ηρεμία και γαλήνη, και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα! Κάπως έτσι, ελεύθερη, καταφέρνω να λειτουργώ ξανά όπως ήξερα αλλά και να δημιουργώ…», είχε γράψει πριν από λίγο καιρό μιλώντας για τις αποφάσεις που έχει πάρει στη ζωή της και τα νέα κεφάλαια που ανοίγονται μπροστά της.