Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον σάλο με την μπηχτή της Αθηναΐδας Νέγκα στα Mad VMA

Ανέβασε κοινή φωτογραφία τους, αλλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρίνα Σάττι (αριστερά)
Instagram / Μαρίνα Σάττι (αριστερά)

Πολύ μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν η Αθηναΐς Νέγκα συγκεκριμένα εξέφρασε την διαφωνία της με την Μαρίνα Σάττι και πέταξε μία μπηχτή για το χασμουρητό της στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision (δείτε εδώ τι είπε), με την πλειοψηφία να τάσσεται εναντίον της και τα σχόλια να είναι έντονα και στα τηλεοπτικά πάνελ, αλλά και στα social media (δείτε εδώ την δημόσια κατακραυγή που ακολούθησε).

Η τραγουδίστρια, αν και έδειξε την ενόχλησή της με τις εκφράσεις της εκείνη τη στιγμή (δείτε εδώ το βίντεο που κυκλοφορεί) δεν έχει πάρει θέση για το όλο θέμα. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, μάλιστα, που έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά το γεγονός, η οποία έχει να κάνει με την βράβευσή της στα Mad Video Music Awards, αν και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε έχει επιλέξει να βάλει και την δημοσιογράφο, δεν ανέφερε τίποτα και ευχαρίστησε μόνο το κοινό της για το "δώρο" που της έκανε.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά τον σάλο με την μπηχτή της Νέγκα στα Mad VMA 2024

«Πρώτη μου φορά που κερδίζω βραβείο. Βραβείο «καλύτερου pop καλλιτέχνη»…ότι κι αν σημαίνει αυτό, πιο μεγάλη σημασία έχει ότι αυτό το βραβείο μου το δώσατε εσείς, με την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα - χωρίς εσάς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Συνεχίζουμε και σύντομα έρχονται κι άλλα.

Υ.Γ. @konstantinos_skourletis ευχαριστώ για το στήσιμο του act είσαι όνειρο», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Είναι θέμα προσωπικής άποψης αν το σχόλιο μου ήταν αχρείαστο. Ούτε εγώ θεωρώ ότι ήταν ιδιαίτερα... το είπα γιατί δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου. Δεν το έκανα για να την στεναχωρήσω. Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι που θα έδινα στα Mad σκέφτηκα πως αν κερδίσει θα έρθω σε δύσκολη θέση. Ναι έκανε γκριμάτσα... οκ. Και πάλι είναι θέμα προσωπικής άποψης. Δημόσια είχα πει ότι δεν συμφωνώ μαζί της. Θα το ξαναέλεγα το διαφωνώ αν ξαναβράβευα την Μαρίνα. Δεν είμαι καλή απονεμήτρια», είπε πάντως η Αθηναΐς Νέγκα μετά από όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνη στην τελευταία συνέντευξή της.