Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Μάθετε να ξεχωρίζετε τα αληθινά από τα ψεύτικα!» - Ξέσπασε μετά τις συνεχόμενες ερωτήσεις για τις πλαστικές πάνω της

Έχει κάνει τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταυρούλα Χρυσαειδή
Instagram / Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι πολύ ενεργή στα social media μετά την αποχώρησή της από το Survivor (δείτε εδώ πόσα χρήματα κέρδισε από το παιχνίδι) και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους ακόλουθούς της. Πολύ συχνά πραγματοποιεί και Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ώστε ο κόσμος να την γνωρίσει ακόμη καλύτερα.

Επειδή, όμως, ξεκίνησε να δέχεται πολλά μηνύματα και σχόλια σχετικά με τις πλαστικές που μπορεί να έχει κάνει και για το γεγονός πως ίσως έχει "πειράξει" την εικόνα της, η ίδια ξέσπασε μέσα από μία ανάρτηση στο προφίλ της και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.

Η απάντηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή για τις πλαστικές

«Γεια σας. Λοιπόν, επειδή πάρα πολλές γυναίκες με έχετε ρωτήσει ή έχετε ρωτήσει άλλους γενικά αν έχω βάλει χείλη, γωνίες, μάγουλα, κ@λο κλπ, κλπ, να σας πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω βάλει τίποτα απ' όλα αυτά, δεν έχω κάνει καμία πλαστική πάνω μου. Το μόνο που θα έκανα αν έκανα κάποτε κάτι, θα ήταν να έβαζα λίγο στήθος, όχι κάτι υπερβολικό. Ούτως ή άλλως λένε ό,τι δεν σου δίνει ο Θεός, το δίνει ο πλαστικός. Οπότε εγώ δεν είμαι καθόλου κατά των πλαστικών.

Ειδικά όταν μια γυναίκα θέλει να νιώσει πιο όμορφη και να νιώσει πιο όμορφη με τον εαυτό της κυρίως, όχι για κάποιον άλλο, είμαι πολύ υπέρ στο να το κάνει. Αλλά γενικά λίγο μάθετε να ξεχωρίζετε τα αληθινά από τα ψεύτικα. Η κακία και η ζήλεια, θα πω, δεν είναι πολύ καλό πράγμα στη ζωή μας. Μάθετε να ασχολείστε με τη δική σας ζωή κι όχι με των άλλων. Δεν είναι κακό. Αλήθεια λέω. Ίσως να περνάτε και λίγο πιο ωραία στη ζωή σας άμα ασχολείστε με τη δική σας και όχι με τους άλλους», είπε με έντονο ύφος.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο η Σταυρούλα Χρυσαειδή λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor