Δέσποινα Βανδή & Αντώνης Ρέμος: "Ρίγη συγκίνησης" με την ανακοίνωσή τους - Κίνηση ανθρωπιάς από τους τραγουδιστές

Οι συναυλίες τους για καλό σκοπό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες ημέρες στη σκηνή των Mad VMA 2024 παρέλαβε το βραβείο της και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη στο πρόσωπό της όλα αυτά τα 30 χρόνια.

Συγκίνηση προκάλεσε η τραγουδίστρια με το μήνυμά κατά της έμφυλης βίας λίγα λεπτά πριν κατέβει από τη σκηνή (δείτε εδώ όσα είπε). Με αφορμή τα συνεχή περιστατικά κακοποίησης, που βγαίνουν στη δημοσιότητα και τις γυναικοκτονίες που αυξάνονται, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Πιο αναλυτικά, η Βανδή ανακοίνωσε στα βραβεία Mad και το επισημοποίησε την Παρασκευή 21/6 με μία ανάρτηση στο Facebook, πως θα κάνει δύο συναυλίες με τον Αντώνη Ρέμο για πολύ καλό σκοπό. Η πρώτη θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Παγκρήτιο στάδιο στις 21:30 και η δεύτερη στις 2 Αυγούστου στα Χανιά και στο Εθνικό Στάδιο στις 21:30.

Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή για τις συναυλίες με τον Αντώνη Ρέμο

«Ενωθήκαμε με τον @aremovic για ενα σημαντικό σκοπό όπως σας ανακοίνωσα πρόσφατα από την σκηνή των μουσικών βραβείων.
Με αυτήν τη συναυλία θα βοηθήσουμε όλοι έναν πιστοποιημένο φορέά που βρίσκεται στην Κρητη και που αποτελεί καταφύγιο, φροντίζει και δίνει, με όποιον τρόπο δυναται ,λυσεις σε κάθε γυναίκα και παιδί που αντιμετωπίζει έμφυλη βία και κακοποίηση.
Είμαστε εδώ», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή αποθεώθηκε λοιπόν, από το κοινό για την αλληλεγγύη της και συγκεκριμένα με τον λόγο που έβγαλε κατά της κακοποίησης των γυναικών. Ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος την θαυμάζει και την στηρίζει ούτως ή άλλως, παρακολούθησε όσα είπε και λίγη ώρα αργότερα, για να δείξει δημόσια πόσο περήφανος είναι για την καλή του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα άρθρο για τα συγκινητικά λόγια της τραγουδίστριας και έβαλε πάνω μία κόκκινη καρδιά (δείτε εδώ τη φωτογραφία).