Απόστολος Λύτρας: «Ντροπή!» - Όλη η αλήθεια για το σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στο Περιστέρι που κατέστρεψε οικονομικά μία γυναίκα

Πριν από 4 χρόνια περίπου βρέθηκε στα χέρια της μετά από συμφωνία του ποινικολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Λύτρας πριν από μερικά 24ωρα παραδόθηκε στις αρχές μετά την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του είχε κάνει η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, μετά τον ξυλοδαρμό της, και αφού οδηγήθηκε στο εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου παραμένει μέχρι τώρα.

Όσο εκείνος περνά τις ώρες του εκεί, ωστόσο, νέα στοιχεία για τον ίδιο και την οικογένειά του έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Στην εκπομπή του MEGA, Live News, συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε η ιστορία πίσω από ένα σπίτι στο Περιστέρι που απέκτησε η 37χρονη γυναίκα του το 2021. Η μέχρι τότε ιδιοκτήτριά του μίλησε στον δημοσιογράφο Κυριάκο Μαντούβαλο και αποκάλυψε τι συνέβη και το έδωσε στην ίδια, μετά από συμφωνία με τον ποινικολόγο, σε τιμή πολύ χαμηλότερη της αξίας του.

Δείτε επίσης: Ποια είναι η δικηγόρος σύζυγος του Απόστολου Λύτρα - Έχουν μαζί ένα παιδί

Όλη η αλήθεια για τη συμφωνία του Λύτρα για το σπίτι της Πολυζωγοπούλου στο Περιστέρι

Όλα ξεκίνησαν πριν από 4 χρόνια όταν στενός συγγενής της συγκεκριμένης γυναίκας βρέθηκε κατηγορούμενος και επέλεξε τον Απόστολο Λύτρα, για εκπρόσωπό του. Όσο πλησίαζε η δίκη, επειδή η ίδια δεν μπορούσε να βρει τα χρήματα για να τον πληρώσει, εκείνος την ρώτησε εάν είχε κάποιο ακίνητο που θα μπορούσε να πουλήσει.

Όταν εκείνη σκέφτηκε το σπίτι της, ο ποινικολόγος της είπε πως είχε έναν φίλο που ενδιαφερόταν και έτσι προχώρησε η διαδικασία. Λίγες μέρες αργότερα το σπίτι πέρασε στο όνομα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Η αντικειμενική αξία του σπιτιού ήταν 36.257 ευρώ, αλλά κατέληξε να το πουλά 20.000 ευρώ από τα οποία τα 10.000 επέστρεψαν στο ζευγάρι, ως αμοιβή του δικηγόρου και από τα υπόλοιπα 10.000, έμειναν στην ίδια περίπου τα μισά.

«Ντροπή, γιατί βρήκε δύο ανθρώπους σε μεγάλη ανάγκη. Θα μπορούσε να μας πει να τον πληρώνουμε λίγα λίγα, με τον μήνα», εξομολογήθηκε και παρόλο που τόνισε πως δεν υπήρχε η παραμικρή παρανομία σε όσα έγιναν, έκανε λόγο για εκβιασμό και τεράστια πίεση, που την ανάγκασαν να συμφωνήσει σε αυτή την πρόταση, η οποία την κατέστρεψε οικονομικά.

Δείτε επίσης: Το παρελθόν του μεγαλοδικηγόρου - Η ηλικία, η καταγωγή και οι γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολυζωγοπούλου & Λύτρας: Η κόρη τους παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο - Ο διάλογος με τα παιδιά από τον 1ο του γάμο στη φυλακή

Ναταλία Γερμανού: Η ενόχληση με τους συναδέλφους της - «Αν ο Απόστολος Λύτρας έχει σκάφη, αν περνούσε χρόνο στη Μύκονο, αν χρωστάει...»

Απόστολος Λύτρας: Αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης - Τι συνέβη την δεύτερη ημέρα κλεισμένος στον Κορυδαλλό

Μπέττυ Μαγγίρα: Χείμαρρος κατά του Απόστολου Λύτρα - «Δε μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο»

Απόστολος Λύτρας: Έτοιμος για την επόμενη κίνησή του - Οι ποινές που τον βαραίνουν από το παρελθόν

Κόρη Απόστολου Λύτρα: «Με τη Σοφία έχουμε...» - Η εξομολόγηση για την Πολυζωγοπούλου και το λιποθυμικό επεισόδιο

Απόστολος Λύτρας: Την είχε αγοράσει για την 1η σύζυγο και τις κόρες του - Αυτή είναι η μονοκατοικία στο Χαλάνδρι που μπαίνει σε πλειστηριασμό