Πόπη Μαλλιωτάκη: Με φούξια μπικίνι που «κόβει την ανάσα» στα Χανιά

Το βίντεο που δημοσίευσε από την παραλία φορώντας μόνο το μαγιό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Πόπη Μαλλιωτάκη
Instagram / Πόπη Μαλλιωτάκη

Η λαμπερή τραγουδίστρια πόζαρε στην καμπάνα γνωστού beach bar των Χανίων φορώντας το φούξια μπικίνι της και «προκάλεσε εγκεφαλικά» με το βίντεο που δημοσίευσε στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Πόπη Μαλλιωτάκη με άψογες αναλογίες και πιο "καυτή" από ποτέ, κατά τη διάρκεια του βίντεο εκδήλωσε την αγάπη της στο κοινό της. «Άλλα μάτια δεν τα ξέρω, άλλο σώμα δεν το θέλω, σ’ άλλη αγάπη δεν χαρίζομαι..», έγραψε η ίδια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει συζητηθεί για τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς τις περισσότερες φορές πολλές από αυτές γίνονται viral στα social media. Η Πόπη Μαλλιωτάκη βρίσκεται στα Χανιά καθώς πρόκειται να πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Κρήτης το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Δείτε επίσης: «Από τη μία είχα τον σύζυγο και από την άλλη το φλερτ....» - Η σπάνια εξομολόγηση της Πόπης Μαλλιωτάκη για την σχέση της με τον Λαζαρίδη

Η ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη με το μπικίνι της σε παραλία των Χανίων

Πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε ένα βίντεο όπου απάντησε σε 10 γρήγορες ερωτήσεις μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε και στο Tik Tok.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν θα έκανε one night stand με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ή τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αποκάλυψε: «Δεν θα έκανα ποτέ, δεν με αντιπροσωπεύει αυτό. Αλλά αν έπρεπε αναγκαστικά να κάνω, θα έκανα με τον Πασχαλάκη γιατί μου αρέσει πιο πολύ».

Η ίδια, δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιο πιστεύει και ποιο της λένε ότι είναι το δυνατό σημείο πάνω της αλλά και ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της αλλά και άλλα πολλά σε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο που θα συζητηθεί.

«Οι άνθρωποι που αγαπώ να μην πάθουν κάτι», είπε συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για την φοβία της, ενώ για το ποιο δυνατό σημείο πάνω της, ανέφερε: «Τι πιστεύω ή τι μου λένε; Πιστεύω ότι είναι τα μάτια μου. Άστο τώρα το τι μου λένε...».

«Το νέο μου τραγούδι θα βγει πάρα πολύ σύντομα. Θα έχει πάρα πολύ ωραίο στίχο και θα είναι "φωτιά"», είπε σε άλλο σημείο, εξηγώντας πως βρίσκεται σε περιοδεία αυτό το διάστημα και δήλωσε πως το αγαπημένο της απόφθεγμα για τον έρωτα είναι το εξής: «Και όταν δεν πεθαίνει ο ένας για τον άλλο, είμαστε ήδη νεκροί», του Τάσου Λειβαδίτη.

Το πιο άβολο περιστατικό που της έχει συμβεί στην πίστα είναι το εξής: «Ένα βράδυ δούλευα και φορούσα ένα πάρα πολύ ωραίο μπούστο με κορδόνι, που έδενε πίσω. Και πήγε ένας θαμώνας και μου το έλυσε. Το αντιλήφθηκα και πήγα γρήγορα και μου το έδεσαν, αλλιώς θα είχαμε free the nipple».

Ο τίτλος που θα έβαζε στη ζωή της σε αυτή τη φάση, μάλιστα, είναι "Αναγέννηση", ωστόσο δεν αποκάλυψε αν αυτό έχει να κάνει και με την προσωπική της ζωή. Όταν ρωτήθηκε, δηλαδή, αν το '24 θα την βρει ερωτευμένη, απάντησε: «Ίσως! Ποιος ξέρει». Το σίγουρο είναι πως ετοιμάζει πολλά στον επαγγελματικό τομέα, για τον οποίο επισήμανε: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με Νίκο Οικονομόπουλο και τον Mente Fuerte», μιλώντας για τους λαϊκούς καλλιτέχνες και τους trapper με τους οποίους θα ήθελε να τραγουδήσει.

Δείτε επίσης: «Περιμένεις μωράκι;» - Η απάντηση της Πόπης Μαλλιωτάκη σε δημοσίευμα που την θέλει έγκυο