Βαρύ πένθος για τη Χριστίνα Πολίτη - «Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα...»

Η συγκινητική ανάρτησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες ώρες περνάει η Χριστίνα Πολίτη, καθώς η γνωστή δημοσιογράφος έκανε γνωστό την Παρασκευή 21/6 μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, με τον οποίο η Χριστίνα Πολίτη βλέπουμε να έχει περάσει πολλές και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής της. Από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε μάλιστα η ίδια αντιλαμβανόμαστε πως οι δύο τους είχαν κοινές παρέες.

Το κενό που αφήνει πίσω του ο καλός φίλος της Χριστίνας Πολίτη είναι μεγάλο με τη δημοσιογράφο να αποχαιρετάει τον κολλητό της με λόγια καρδιάς, που συγκινούν ιδιαίτερα διαβάζοντάς τα.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Χριστίνα Πολίτη: «Θα μου λείψει η ανεπανάληπτη...» - Η ανάρτηση για τη δολοφονία της τρανς που δολοφονήθηκε

Η ανάρτηση της Χριστίνας Πολίτη για τον θάνατο αγαπημένου της προσώπου

«Μας είχες πείσει πως είσαι ακαταπόνητος- αλλά μας εγκατέλειψες ξαφνικά - σαν να έγραφες βιαστικά εσύ το τέλος του αφηγήματος σου - γιατί ποτέ δεν ήταν βαρετά μαζί σου - αφήνεις τον coach πίσω με ένα τεράστιο κενό και τόσες αναμνήσεις - γιατί ήσουν σοβαρός soulmate, μεγάλη ψυχή, αυθεντικός καλλιτέχνις, ο αγάπημενος μου φίλος και στήριγμα @surrealexandros - τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα», έγραψε η Χριστίνα Πολίτη.


Η κοσμικογράφος Χρίστινα Πολίτη γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 1969 στην Αθήνα. Φοίτησε στο κολέγιο Αθηνών και μιλάει 5 γλώσσες. Έχει σπουδές στην Ελβετία αλλά και στο Λονδίνο πάνω στην Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει ένα γιο από τον κάθε της γάμο.
Ο πρώτος της γάμος κράτησε 5 χρόνια και αρκετά χρόνια μετά γνώρισε το δεύτερο της σύζυγο με τον οποίο έχουν 13 χρόνια διαφορά και παντρεύτηκαν το 2005.

Πηγή: Ishow