Θοδωρής Μαραντίνης για υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου: «Έχω και εγώ παιδιά και...»

Η αντίδρασή του σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την Σίσσυ Χρηστίδου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης για υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου: «Έχω και εγώ παιδιά και...»

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε τον Θοδωρή Μαραντίνη και ο ίδιος στάθηκε να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Ο τραγουδιστής μίλησε για την υπόθεση που έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα (δείτε εδώ ποιο είναι το παρελθόν του) και την Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα.

Όταν η ρεπόρτερ που του έκανε ερωτήσεις πήγε την συζήτηση σε πιο προσωπικά θέματα, τότε ο ίδιος ψέλλισε λίγες λέξεις και έφυγε, μιλώντας πάντα με ευγένεια, καθώς δεν του αρέσει να εκθέτει την ζωή του, πλέον στις κάμερες, αλλά ούτε και στα social media.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για την υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου

«Νομίζω ότι είναι αυτονόητο αυτό που οφείλουμε όλοι να δούμε μέσα σε αυτή την ιστορία. Οποιαδήποτε μορφή βίας αυτή τη στιγμή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή είναι κατακριτέα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό το πράγμα, πρέπει να σταματήσει να γίνεται, να υφίσταται από οποιονδήποτε προς οποιοδήποτε. Έχω και εγώ παιδιά και με προβληματίζουν όλα αυτά. Όλη η ένταση προκύπτει μέσα από τα social media και όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται επίσης εκεί δημιουργεί περίεργες παραμέτρους που οφείλουμε να τις εξετάσουμε σιγά σιγά, ιδίως τους νέους που έχουν μάθει να ζουν με αυτό. Πρέπει να μάθουν την πραγματικότητα και πώς αυτό το κομμάτι δεν σημαίνει ότι είναι η αλήθεια τους», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το βίντεο που δημοσίευσε η πρώην σύζυγός του, Σίσσυ Χρηστίδου, τραγουδώντας ένα κομμάτι του (δείτε το εδώ), πριν από λίγο καιρό, ο ίδιος επισήμανε απλώς: «Τα έχουμε πει αυτά. Ευχαριστώ» και αποχώρησε (δείτε εδώ παρόλα αυτά τι είχε πει όντως όταν πρωτοείχε βγει το θέμα).