Ελένη Μενεγάκη: «Τι περιμένετε μέσα στους 40 βαθμούς;» - Η όλο νόημα ατάκα σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

«Είναι κάποιος μέσα που περιμένετε να βγει;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Τι περιμένετε μέσα στους 40 βαθμούς;» - Η όλο νόημα ατάκα σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Η λήξη της φετινής σεζόν πλησιάζει και συγκεκριμένα για την Ελένη Μενεγάκη έρχεται παράλληλα με το φινάλε της εκπομπής της "Ελένη" το τέλος της συνεργασίας της με το Mega (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή).

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μιλάει συνεχώς για το διαζύγιο Μενεγάκη με το Μεγάλο κανάλι, η ίδια αφήνει αιχμές μέσα από την εκπομπή της και κυρίως με τις αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει ακόμα επίσημες δηλώσεις.

Την Πέμπτη 20/6 είδαμε ρεπόρτερ της εκπομπής Fay's Time να περιμένει την Ελένη Μενεγάκη κατά την αποχώρησή της από το στούντιο για δηλώσεις. Η ίδια σταμάτησε και μίλησε με ευγένεια στις κάμερες και στη συνέχεια κατάφερε και "ξεγλίστρησε" όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει.

Τα πειράγματα της Ελένης Μενεγάκη σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

«Εγώ δεν σταμάτησα για να κάνουμε τώρα τέτοιες κουβέντες. Σταμάτησα για να πω, τι περιμένετε μέσα στους 40 βαθμούς; Είναι κάποιος μέσα που περιμένετε να βγει;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη με τη δημοσιογράφος να της απαντάει, πως εκείνη περίμεναν.

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγοντας με το αμάξι της είπε: «Άντε καλέ εμένα, άντε καλέ».

Πριν από λίγες ημέρες, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ελένη Μενεγάκη έξω από στούντιο και την ρώτησαν ξανά σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της. Η παρουσιάστρια ωστόσο που δεν μιλάει για τα επαγγελματικά της απλά είπε στους δημοσιογράφους: «Εδώ θα είμαστε το Σαββατοκύριακο. Συνέχεια μπάνια κάνω, δεν με βλέπετε; Να προσέχετε εδώ γιατί έχει πολύ ήλιο», (δείτε εδώ το βίντεο).