Λάκης Γαβαλάς: «Ε, καλά ηρέμησε...» - Το κακεντρεχές σχόλιο σε ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη και η αποστομωτική απάντησή της

«Λάκη μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 19/6 η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε το παρών μεταξύ άλλων προσώπων από την ελληνική showbiz (δείτε τους εδώ) στα Mad VMA 2024. Η γνωστή youtuber έκανε μάλιστα απονομή βραβείου μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Fipster.

Να πούμε εδώ, πως η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, στράπλες μαύρο φόρεμα, το οποίο είχε άνοιγμα στην κοιλία. Εν όψει της βραδιά, η ίδια αποφάσισε να προσθέσει μια λεπτομέρεια και έτσι ράφτηκαν εντυπωσιακές πέτρες σε σημεία του φορέματος.

Σε συνέχεια, η youtuber δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών της από τα Mad VMA 2024 στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram. Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που έλαβε η Μαίρη Συνατσάκη μεγάλη εντύπωση προκάλεσε αυτό του Λάκη Γαβαλά.

Ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε το φόρεμα της Μαίρης Συνατσάκη με τον ίδιο να μην δείχνει καθόλου ενθουσιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα. Από τη μεριά της η Συνατσάκη του απάντησε με πολύ συγκεκριμένο ύφος για τον τρόπο που εξέφρασε δημόσια τη σκέψη του.

Το σχόλιο του Λάλη Γαβαλά στη φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη από τα Mad VMA 2024

«Ότι πρόλαβα, με φτιασιδώσανε η @gogo_nikiforaki & @stefanos.vasilakis για την ετήσια έξοδο μου, πήγα MAD VMA για 21η χρονιά, έδωσα βραβείο με @fipsterr και γύρισα για βραδινή ρουτίνα μικρής δεν μου το’χα. Ανεβάζω αυτό το ποστ στην απόλυτη συνθήκη του τελευταίου slide. Άντε και του χρόνου παιδιααααα - σούπερ σπεσουαλ θενξ στην σχεδιάστρια μας @projectsoma την μοναδική @vana_vour που έραψε στο χέρι πετρούλα την πετρούλα για να στολίσουμε λίγο έξτρα το “Barosma” φόρεμα της συλλογής μας», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.


«Ε καλά ηρέμησε...Δεν είναι και κάτι χειροκρότημα η αμφίεση», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς με τη Μαίρη Συνατσάκη να του απαντάει: «Που ζητάω κάποιο χειροκρότημα Λάκη μου;».

Λάκης Γαβαλάς - Μαίρη Συνατσάκη