Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους εγωιστικό κομμάτι»

«Όχι ρε φίλε, αυτός θα έρθει όποτε γουστάρει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους εγωιστικό κομμάτι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ήταν η Τραϊάνα Ανανία, με αφορμή τη συμμετοχή της στην επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή. Η ηθοποιός μίλησε με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη για δηλώσεις της, που θεωρεί ότι έχουν παρεξηγηθεί κατά καιρούς, καθώς και για τη σχέση του με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα, μετά απ' όσα ανέφερε για τη θεραπεία ρέικι.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία διαγωνίζονταν μαζί στο J2US και ήταν στις πρόβες, όταν ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα τον περασμένο Μάρτιο. Από τότε παραμένει στο νοσοκομείο.

«Οι άντρες με φλερτάρουν λιγότερο. Μέχρι τώρα, όσοι δεν με είχαν παρακολουθήσει, με θεωρούσαν επιφανειακή και αλαφροΐσκιωτη. Φέτος φάνηκε παραπάνω το ταλέντο μου και κατάλαβαν ότι δεν είμαι τυχαία. Στον χώρο ξέρουν, μιλάω για τον απλό κόσμο που με βλέπει φευγαλέα σε μία σειρά ή σε κάτι που είπα και παρεξηγήθηκε. Οι περισσότεροι δεν έχουν πλήρη εικόνα, νομίζουν ότι απλά προσπαθώ να τραβάω την προσοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: Συγκλονίζει για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Το είδα να γίνεται! Άρχισα να του κάνω θεραπεία και...»

Σε διαφορετικό σημείο η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και τις προτάσεις που έχει δεχτεί: «Με τη γραμμή που έχω περάσει όλα αυτά τα χρόνια, οι κακοποιητικοί δεν έρχονται σ' εμένα. Το έχω διασφαλίσει γύρω μου ενεργειακά. Δεν έχω πέντε προτάσεις κάθε χρόνο, έχω δύο, οι οποίες μου κάνουν και έρχονται συνειδητά επειδή με έχουν παρακολουθήσει και ξέρουν τι εκπέμπω».

Η Τραϊάνα Ανανία για τον Δημήτρη Κόκοτα και τη θεραπεία ρέικι

Αναφερόμενη στις σχέσεις με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα, η Τραϊάνα Ανανία τόνισε τα εξής: «Εγώ πάντα από την αρχή το έβλεπα πάρα πολύ σφαιρικά. Και οι συζητήσεις που κάνουμε με την Κατερίνα έχουν πάντα κάτι το υπαρξιακό. Μπορεί να ξεκινάμε να μιλάμε για τον Δημήτρη, αλλά το πάμε πλέον στη δικιά μας σχέση που έχουμε δημιουργήσει. Εγώ προσπαθώ, όσο μπορώ, να στηρίζω τη σύζυγό του και να προσπαθούμε να το βλέπουμε σφαιρικά. Η Κατερίνα με στήριξε πάρα πολύ, γιατί πάλι έπεσαν να με φάνε που βγήκα και είπα για το ρέικι».

«Εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή και είχα την ψυχραιμία μου, ενώ όλοι οι άλλοι που δεν είχαν αυτό το εργαλείο, είχαν τρομάξει και είχαν βάλει την πλάτη στον τοίχο. Το παιδί στο catering ήξερε πρώτες βοήθειες και βοήθησε επίσης. Όταν υπάρχει ένα τέτοιο συμβάν πέφτουν μάσκες και όλα αλλάζουν προς το καλό. Και για τον Δημήτρη, ο χρόνος που παίρνει είναι για το καλό του», συμπλήρωσε η Τραϊάνα Ανανία.

«Κι εγώ από μόνη μου δεν ρωτάω, γιατί ο άνθρωπος νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους το εγωιστικό κομμάτι. Ότι “εγώ θέλω να συνέλθει”. Όχι ρε φίλε, αυτός θα έρθει όποτε γουστάρει», κατέληξε στη συνέντευξή της η Τραϊάνα Ανανία.