Ιωάννα Τούνη: «Αυτά που έχω καταφέρει τα οφείλω στη δουλειά μου, όχι σε ένα βίντεο από παραλία στη Μύκονο»

«Όποιοι θέλουν να το αμφισβητήσουν, ελπίζω να καταφέρουν πιο πολλά στη ζωή τους»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Αυτά που έχω καταφέρει τα οφείλω στη δουλειά μου, όχι σε ένα βίντεο από παραλία στη Μύκονο»

7 χρόνια λειτουργίας έκλεισε πρόσφατα η εταιρεία της Ιωάννας Τούνη και της κολλητής της, Στέλλας Πάσσαρη. Οι δύο γυναίκες το γιόρτασαν με ένα μεγάλο πάρτι στην Θεσσαλονίκη, απ' όπου έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time», και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.

«Ξέρω ότι δουλεύω πολύ και οι άνθρωποι που με συναναστρέφονται ξέρουν πόση δουλειά μπορεί να ρίχνω για να βγαίνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν το πόσο δουλεύω, δεν πειράζει, καλώς έχει. Ελπίζω αυτοί να καταφέρουν πιο πολλά και πιο λαμπρά πράγματα στη ζωή τους, να 'ναι καλά. Θα στεναχωριόμουν αν κάποιος που έχω σε υπόληψη και τον αγαπώ το πίστευε. Όταν τα αρνητικά σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που έχουν ως στόχο στη ζωή τους να βγάζουν κακία και να βλάψουν τους συνανθρώπους τους, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα» τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Απαθανατίστηκε βράδυ με αποκαλυπτικό φόρεμα στα στενά της Μυκόνου - Όλα τα βλέμματα στο ρούχο της

Η Ιωάννα Τούνη για τα βίντεο από τη Μύκονο

«Ο γιος μου έχει μεγαλώσει πολύ, είναι ένας μικρός μπελάς! Τον αγαπάμε», ανέφερε μετά η Ιωάννα Τούνη τον μικρό Πάρη, ενώ σχετικά με την κάμερα του mykonoslive.tv που την κατέγραψε στη Μύκονο, η Ιωάννα Τούνη τόνισε: «Άλλο να σε καταγράψουν σε κάποιον εξωτερικό χώρο που περπατάς και άλλο να είσαι στην βίλα που έχεις νοικιάσει και είναι ιδιωτικός χώρος. Αυτό που με νευρίασε πιο πολύ είναι που ο συγκεκριμένος άνθρωπος βγήκε να ζητήσει και τα ρέστα για το πώς ήμασταν ντυμένες στο σπίτι μας, ενώ ήρθε παράνομα να κινηματογραφήσει».

«Θεώρησα τουλάχιστον άκομψο να καταγράφεις κάποιον παράνομα, θα μπορούσα να το τρέξω και δικαστικά αλλά έχω 1000 δουλειές. Να είναι καλά ο άνθρωπος, να βγάζει το ψωμάκι του, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Παρατραβάει να σε κακολογεί και από πάνω. Δεν νομίζω ότι ένα βίντεο στην παραλία στη Μύκονο είναι κάτι, αυτά που έχω καταφέρει δεν τα οφείλω σε κανέναν, τα οφείλω στη δουλειά που έχω ρίξει», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ιωάννα Τούνη.