Ελένη Μενεγάκη: Ατύχημα για την παρουσιάστρια λίγο πριν βγει στον αέρα του Mega - «Να προσέχετε!»

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Ατύχημα για την παρουσιάστρια λίγο πριν βγει στον αέρα του Mega - «Να προσέχετε!»

Την Παρασκευή 21/6 η Ελένη Μενεγάκη έκανε είσοδο στον αέρα της εκπομπής Ελένη με την παρουσιάστρια να μπαίνει στο πλατό αρκετά ανήσυχη. Η ίδια όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο εμφανίζεται ξαφνικά από το καμαρίνι της.

Πολύ σύντομα η Ελένη Μενεγάλη πέρασε στην κουζίνα του πλατό και στη μαγειρική ενότητα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια αν και χαμογελαστή αποκάλυψε, πως νωρίτερα είχε ένα ατύχημα στο καμαρίνι της.

Πιο αναλυτικά, η Μενεγάκη όσο έκανε την προετοιμασία της κάηκε στο χέρι της. Με αφορμή λοιπόν, το δικό της ατύχημα, η παρουσιάστρια έκανε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό να είναι προσεκτικό μιας και ακούει για πολλούς τραυματισμούς τελευταία.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της αντίδραση μετά το τέλος της συνεργασίας της με το MEGA

Το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη πριν βγει στον αέρα του Mega

«Έπαθα βαβά κοίτα...Κάηκα, κάηκα με τα σίδερα μέσα, κάηκα. Να προσέχετε πολλά ατυχήματα, καλά τα έλεγε η αστρολόγος μας μέσα. Τα έλεγε και τα βλέπουμε ένα - ένα. Η αλήθεια είναι ότι όλο στραβές κάθονται, τι να πω δεν ξέρω. Ας περάσουν και αυτές οι όψεις. Πρέπει να μας πει, πότε θα τελειώσουν αυτές οι αναποδιές που συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα. Ασταμάτητες! Και γενικώς να προσέχετε. Συνεχώς μικρά και μεγάλα ατυχήματα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για την ημερομηνία που η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα ρίξει αυλαία, η ίδια ανέφερε πριν από λίγες ημέρες στον αέρα του Mega: «17 έχει ο μήνας σήμερα. Πήγε 17. Πω πω... Αυτή η βδομάδα πέρασε γρήγορα, γιατί η προηγούμενη μου φάνηκε πολύ μεγάλη. Αυτή μου φάνηκε ότι τρέχει. Φαντάσου, να τελειώνουμε 5 Ιουλίου και δεν αισθάνομαι ότι πω πω τι γίνεται... Που δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Αλλά... Όχι, αυτή κυλάει ωραία».