Αναστάσης Ροϊλός: «Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένειά μου»

Η σχέση με τον αδερφό του και με τη μοναξιά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Αναστάσης Ροϊλός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, που ετοιμάζεται για περιοδεία με τον Άμλετ και συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τις σειρές του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και «Μάγισσα», αναφέρθηκε στις σχέσεις με την οικογένειά του και στη μοναξιά που τον οδήγησε να αναζητήσει πράγματα με τον εαυτό του.

«Στο μεγάλωμα μου διάβαζα μεν άλλα έκανα και όλα όσα κάνουν τα παιδιά. Δεν “πουλάω” τον εαυτό μου ως καλό παιδί και “ιντελεκτουέλ” ούτε και τώρα. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια μου, η μοναξιά ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να αρχίσω να ψάχνω τα πράγματα μόνος μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αναστάσης Ροϊλός.

Δείτε επίσης: Αναστάσης Ροϊλός: «Φεύγω», «Αχ, μη μου τα κάνεις αυτά» - Η αντίδραση στο πλάνο που έπαιξε η Μενεγάκη με άγνωστη κοπέλα

Ο Αναστάσης Ροϊλός για τον αδερφό του

«Χωρίς να ξέρω πώς, ήταν σαν να ζούσα σε έναν εντελώς δικό μου μικρόκοσμο. Έχω έναν αδελφό αλλά δεν είχαμε καμία σχέση. Απ' όταν θυμάμαι τον εαυτό μου δεν μου αρέσει να αναλώνομαι σε πράγματα που νιώθω ότι δεν με πάνε μπροστά και δεν μου κάνουν καλό», πρόσθεσε ο Αναστάσης Ροϊλός, αφήνοντας εκεί το θέμα.

«Είμαι στα όρια του ψυχαναγκαστικού και στη δουλειά μου και στα πρακτικά, θα σηκωθώ και θα στρώσω κατευθείαν το κρεβάτι μου, αλλιώς έχω ένα βάρος μέσα μου. Τους λογαριασμούς τους πληρώνω τη μέρα που εκδίδονται για να μην τους ξεχάσω», τόνισε αμέσως μετά ο Αναστάσης Ροϊλός.

Σε διαφορετικό σημείο ο Αναστάσης Ροϊλός αναφέρθηκε και σε όσα τον ενοχλούν: «Με ενοχλούν πολλά στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, αλλά νομίζω ότι όλα ξεκινούν από τις αντικοινωνικές συμπεριφορές, από ένα στραβό παρκάρισμα και την αγένεια, μέχρι και πιο βαθιά “νερά”. Όταν κάποιος βρίσκεται σε μία θέση και έχει βήμα και δεν πιστεύει αυτά που λέει, άλλα λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά».