Δάφνη Καραβοκύρη – Παρουσιάστρια αρνήθηκε να πάει στο podcast της: «Για αυτό το θέμα δεν μιλάω ούτε με τον άντρα μου»

Ήταν πολύ... πικάντικο για εκείνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δάφνη Καραβοκύρη – Παρουσιάστρια αρνήθηκε να πάει στο podcast της: «Για αυτό το θέμα δεν μιλάω ούτε με τον άντρα μου»

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η Λιλή Πυράκη συνάντησαν τη Δάφνη Καραβοκύρη στα παρασκήνια του «πικάντικου» podcast που παρουσιάζει. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος αποκάλυψε τους καλεσμένους που θέλει να υποδεχτεί στο μέλλον, για την παρουσιάστρια που της έριξε... χυλόπιτα, τον καλεσμένο-στρείδι, αλλά και τον τρόπο που έπεισε τον Τάσο Ξιαρχό να αποκαλύψει πως είναι οροθετικός.

Πρώτος καλεσμένος της, βέβαια, ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Δεν ήξερε πού έρχεται, δεν ήξερα κι εγώ πού πηγαίναμε. Υπήρχε μία αμηχανία και από τις δύο πλευρές. Θα ήθελα να φιλοξενήσω τον Στέφανο Κασσελάκη, ελάτε να τα πούμε... Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν σαν το στρείδι, αλλά οφείλω κι εγώ να σεβαστώ ότι ο άλλος φτάνει μέχρι ένα σημείο», δήλωσε αρχικά η Δάφνη Καραβοκύρη.

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: Είναι θετικός στον HIV – Κόσμος θέλει να συνευρεθεί μαζί του για το επίδομα

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον άλλο να νιώσει άσχημα, ούτε για να βγάλω την είδηση και να γίνει viral. Το αν κάποια πράγματα γίνονται viral, όπως η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό ότι είναι οροθετικός, αυτά γίνονται για άλλους λόγους, επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή αφύπνισης».

Οι αποκαλύψεις της Δάφνης Καραβοκύρη για τον Τάσο Ξιαρχό

«Είχα την πληροφορία ότι ο Τάσος είναι οροθετικός, δεν είχε γραφτεί όμως και δεν είχε ειπωθεί από τον ίδιο. Του λέω: Έχω αυτή την πληροφορία, θεωρώ ότι πρέπει να το μοιραστούμε. Ήθελε κι εκείνος, δεν τον αιφνιδίασα και θεωρώ ότι καλώς έπραξε που μοιράστηκε ορισμένα πράγματα», αποκάλυψε στη συνέχεια η Δάφνη Καραβοκύρη, ενώ συμπλήρωσε πως μία παρουσιάστρια δεν μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα ούτε με τον άντρα της: «Μου έχει τύχει παρουσιάστρια να αρνηθεί να έρθει στο podcast. Μου λέει: "Είμαι πολύ ευχάριστη, έχω χιούμορ αλλά για το σ...ξ δεν μιλάω ούτε με τον άντρα μου"».

«Στο βιβλίο που γράφω με έχει δυσκολέψει ο τρόπος που θα μεταφέρω κάποια πράγματα, γιατί δεν θέλω να αισθανθούν άσχημα οι γονείς μου. Αγαπιόμαστε, αλλά επισημαίνω τα κακώς κείμενα, γιατί τότε έγιναν χοντράδες από την πλευρά τους στο παρελθόν», έκλεισε τις δηλώσεις της η Δάφνη Καραβοκύρη, απευθύνοντας πρόσκληση στους παρουσιαστές Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου για να πάνε στο podcast της. Δυστυχώς, έδωσαν αρνητική απάντηση.