Fay's Time: «Ξανθιά ή μελαχρινή;» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την εγκυμοσύνη που θα συζητηθεί

«Να ευχηθούμε όλα καλά!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fay's Time: «Ξανθιά ή μελαχρινή;» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την εγκυμοσύνη που θα συζητηθεί

Την Πέμπτη 20/6 η Φαίη Σκορδά έριξε "βόμβα" θα λέγαμε στον αέρα του Fay's Time μέσα από την αποκάλυψη που έκανε η παρουσιάστρια για την Ελληνίδα, που είναι έγκυος και μάλιστα εμφανίστηκε στα Mad VMA 2024 με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Να πούμε εδώ, πως η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε για το ζευγάρι) χωρίς όμως να προχωράει σε περισσότερες αποκαλύψεις για το όνομα της τραγουδίστριας. Φυσικό και επόμενο ήταν μετά από την εν λόγω αποκάλυψη η Φαίη Σκορδά να δεχτεί ερωτήσεις.

Την Παρασκευή 21/6 η παρουσιάστρια επανήλθε με νέες πληροφορίες για την εγκυμοσύνη, που θα συζητηθεί. Η Φαίη Σοκρδά δεδομένου ότι σέβεται κάθε γυναίκα, που βρίσκεται στη φάση της κύησης, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να είναι εκείνη που θα κάνει την αποκάλυψη του ονόματος.

Σε ερωτήσεις μάλιστα των συνεργατών της για το αν η εγκυμονούσα είναι ξανθιά ή μελαχρινή η Φαίη χαμογέλασε, συνέχισε να μην απαντάει και τέλος ευχήθηκε τα καλύτερα στη γυναίκα, που περιμένει το παιδάκι της.

Δείτε επίσης: Mad VMA 2024: Τι είδαν πάλι τα μάτια μας! Μία ολίγον έγκυος, μία ροζ πριγκίπισσα χωρίς τον... πρίγκιπα και μια... γούνα καλοκαιριάτικα!

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την εγκυμοσύνη της ελληνικής showbiz

«Από χθες δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσοι μου έστειλαν μήνυμα. Και εσάς; Χαμός; Και με ρωτάνε ποια είναι η έγκυος; Πραγματικά επειδή είναι κάτι που όλοι προφανώς σεβόμαστε και εγώ έχω μια ευαισθησία παραπάνω. Δεν έχω πει σε κανέναν συνεργάτη μου και κανένα στοιχείο. Γιατί μετά δε θα είχε νόημα. Αν περάσει λίγο ο καιρός θα είναι καλοκαίρι... Μέχρι τότε να ευχηθούμε όλα καλά», είπε η Φαίη Σκορδά.

Fay's Time - Εγκυμοσύνη