Βασίλης Παϊτέρης – Έγινε η επανασύνδεση με τους γιους του Θάνο και Άλεξ: «Η σχέση μας πέρασε πολλές διακυμάνσεις»

Ο τρόπος που ήρθαν ξανά κοντά με τον πατέρα τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Πέρασε η «τρικυμία» που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Βασίλη Παϊτέρη και τους δύο γιους του, Θάνο και Άλεξ. Οι δυο νεαροί, που ακολουθούν στα βήματα του πατέρα τους, μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή για τον τρόπο που αποκατέστησαν τις σχέσεις τους, καθώς μία περίοδο δεν μιλούσαν καν.

Ενδεικτικό είναι ότι διασκευάζουν μία μεγάλη επιτυχία του το τελευταίο διάστημα. «Συζητούσαμε καιρό να διασκευάσουμε το “Λόγια κλειδωμένα” του πατέρα μας με ένα δικό μας ύφος. Δεν κρύψαμε ότι η σχέση με τον πατέρα μας πέρασε πολλές διακυμάνσεις. Από την παρέα που κάνουμε τελευταία, νομίζω ότι καταλήξαμε καλοί φίλοι πια και με αφορμή ότι θα βγει τώρα το τραγούδι είναι λίγο σημαδιακό», δήλωσε ο Θάνος Παϊτέρης για την επανασύνδεση και τις σχέσεις σήμερα με τον πατέρα του, Βασίλη Παϊτέρη.

«Χαρήκαμε, προφανώς χάρηκε κι αυτός. Υπάρχουν διακυμάνσεις και τώρα που μιλάμε είμαστε καλά… Όσο μεγαλώνεις, βλέπεις κάποια πράγματα διαφορετικά τα πράγματα στους γονείς. Ειδικά εμείς με τον πατέρα μας κάποια πράγματα μπορεί να ήταν παρεξηγημένα πιο παλιά», αποκάλυψε από την πλευρά του ο Άλεξ Παϊτέρης για τους λόγους που τους είχαν απομακρύνει από τον πατέρα τους.

Ο τρόπος που συμφιλιώθηκαν ο Βασίλης Παϊτέρης με τους γιους του

«18 Γενάρη που είναι του Αγ. Αθανασίου και γιορτάζω, έχει γενέθλια ο πατέρας μου. Έκατσε ωραία και κάναμε ένα πολύ ωραίο γλέντι κι έγινε η επανασύνδεση. Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις, αποδέχεσαι κάποια πράγματα και καταλαβαίνεις, προσπαθείς να μπεις στα παπούτσια του άλλου με όποια παράπονα και να έχει ένα παιδί. Νομίζω μετά ότι μετά, όταν το αποδέχεσαι, ηρεμείς… Όσο χρονών και να φτάσει κάποιος, δεν σταματά να θέλει μία συμβουλή και μία κουβέντα. Ένα “γεια σου ρε πατέρα τι κάνεις”; Ένα “γεια σου γιε μου”», ανέφερε κλείνοντας ο Θάνος Παϊτέρης για τον τρόπο που ήρθαν ξανά κοντά τα δύο αδέρφια με τον Βασίλη Παϊτέρη.