Mad VMA 2024: Ποια είναι τελικά η εγκυμονούσα και ποιος θα γίνει μπαμπάς; - Βρίσκεται στους πρώτους μήνες κύησης

Αναμένεται η ανακοίνωση τους επόμενους μήνες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Mad VMA 2024: Ποια είναι τελικά η εγκυμονούσα και ποιος θα γίνει μπαμπάς; - Βρίσκεται στους πρώτους μήνες κύησης

«Εγώ τώρα έχω να σας πω μια είδηση, που δεν θα πω πολλά γιατί είναι από αυτά τα ευχάριστα που τουλάχιστον στις εκπομπές που κάνω αναφέρονται μετά», ανέφερε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Πέμπτης 20/6 στον αέρα της εκπομπής της, Fay's Time, στον ΣΚΑΙ και λίγο μετά ανακοίνωσε πως κάποιος ή κάποια που βραβεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης 19/6 στα Mad VMA περιμένει παιδάκι, αφήνοντας τους πάντες μέχρι και σήμερα να αναρωτιούνται...

«Αφορά κάτι πολύ ευαίσθητο, ένα ευχάριστο γεγονός, ναι, για μια εγκυμοσύνη που έρχεται. Δεν μπορώ να πω, ούτε θα πω στοιχεία. Απλώς επειδή είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο και μη αναμενόμενο κι έτυχε να το μάθω...

Δείτε επίσης: Mad VMA 2024: Τι είδαν πάλι τα μάτια μας! Μία ολίγον έγκυος, μία ροζ πριγκίπισσα χωρίς τον... πρίγκιπα και μια... γούνα καλοκαιριάτικα!

Το είδαμε επί σκηνής το πρόσωπο και βραβεύτηκε. Πραγματικά είναι μη αναμενόμενο, δηλαδή λες «πω-πω». Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι αρκετά νωρίς, δεν θα το μάθουμε δηλαδή σύντομα. Όλα να πάνε καλά και να έρθει η στιγμή να μαθευτεί. Χάρηκα τόσο πολύ, τόσο πολύ! Πάρα πολύ! Υπάρχει λόγος που χάρηκα τόσο! Δεν είπα ότι είναι άντρας ή γυναίκα. Το να είσαι γονιός... Μπορεί το λαμπερό πρόσωπο να είναι ο άντρας και η κοπέλα να εγκυμονεί. Πάντως βραβεύτηκε!», συνέχισε να λέει η παρουσιάστρια προκαλώντας το ενδιαφέρον όλων που από εκείνη την στιγμή αναζητούν το ποια εγκυμονεί!

Το Youweekly.gr, λοιπόν, είναι εδώ για να σας κάνει την ζωή πιο εύκολη! Πάμε να δούμε ποιες τραγουδίστριες βραβεύτηκαν στον θεσμό αλλά και ποιοι τραγουδιστές που διατηρούν σοβαρό δεσμό ανέβηκαν επί σκηνής για να λάβουν το βραβείο τους. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ άφησε να εννοηθεί πως μπορεί κάποιος γνωστός τραγουδιστής να περιμένει παιδάκι από την σύντροφό του που δεν είναι τόσο στα φώτα της δημοσιότητας, οπότε πάμε να δούμε όλα τα ενδεχόμενα!

Οι τραγουδίστριες που βραβεύτηκαν στα MAD VMA!

Άντρες που βραβεύτηκαν (και οι σύντροφοί τους)

Εσείς ποιοι λέτε πως θα γίνουν γονείς;