Μαρία Αναστασοπούλου – Πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Γιώργο Παπαδάκη, λίγο πριν το «διαζύγιο»

Η δημοσιογράφος δεν θα συνεχίσει στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου – Πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Γιώργο Παπαδάκη, λίγο πριν το «διαζύγιο»

Η κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» συνάντησε την Μαρία Αναστασοπούλου την ώρα που έβγαινε από το στούντιο. Η δημοσιογράφος και συμπαρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» ρωτήθηκε για το επικείμενο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς και για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δημοσιογράφο έχει ανακοινωθεί ήδη το τέλος της συνεργασίας της με τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα», παραμένει άγνωστο όμως αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 μετά το τέλος της χρονιάς ή αν θα επιστρέψει στον ΣΚΑΪ. Ήδη ορισμένα σενάρια θέλουν τη Μαρία Αναστασοπούλου να αναλαμβάνει εκπομπή στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε.

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου: Πώς απαντάει για το “διαζύγιο” με τον Γιώργο Παπαδάκη και την επιστροφή στον ΣΚΑΪ

«Η χρονιά που πέρασε είχε πολύ τρέξιμο, ειδήσεις, δουλειά... Μπορώ να πω ότι δεν βαρεθήκαμε. Για να πάμε στο επόμενο επαγγελματικό βήμα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν. Θέλω πολύ να τελειώσει η σεζόν όπως ξεκίνησε και όπως εξελίχθηκε, να κάνουμε τον απολογισμό μας και να πούμε ότι και φέτος πήγαμε έτσι όπως θέλαμε, και τα επόμενα θα έρθουν», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Δεν έχω χωρίσει με κάποιον. Συμπορευόμαστε με τον Γιώργο Παπαδάκη και φέτος, για δεύτερη χρονιά και όλα τα άλλα θα τα βρούμε. Οι σχέσεις σας είναι “όχι διαζυγίου”. Με τον Γιώργο έχουμε μάθει να δουλεύουμε μαζί και όλα πάνε μια χαρά», τόνισε εν συνεχεία στην κάμερα του ΣΚΑΪ η Μαρία Αναστασοπούλου.

Απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day στον Alpha»: