Super Κική για Απόστολο Λύτρα: «Ήμουν και εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, είναι στενάχωρο να ξέρεις ότι δεν σε θέλουν»

Η αποκάλυψη για τη δική της εμπειρία και για τη Βίκυ Σταμάτη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Super Κική για Απόστολο Λύτρα: «Ήμουν και εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, είναι στενάχωρο να ξέρεις ότι δεν σε θέλουν»

Στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Απόστολος Λύτρας, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του. Η εν λόγω πτέρυγα λέγεται αλλιώς και VIP, καθώς από τα συγκεκριμένα κελιά έχουν περάσει στο παρελθόν προβεβλημένοι άνθρωποι που είχαν περιπέτειες με το νόμο. Μεταξύ αυτών και η Super Κική, που βρέθηκε εκεί χρόνια πριν συστηθεί στο ευρύ κοινό, αλλά έδινε τον δικό της αγώνα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, με Instagram Story που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες. Όπως τόνισε μπορεί η εν λόγω πτέρυγα να έχει air condition, αλλά δεν είναι τόσο ωραία όσο υποδηλώνει το όνομα «VIP», καθώς οι κρατούμενοι εκεί συχνά γίνονται μισητοί και ανεπιθύμητοι, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να προαυλιστούν. Η Super Κική έφερε συγκεκριμένα το παράδειγμα της Βίκυς Σταμάτη, που ήταν συγκρατούμενή της.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Τσακώθηκε με συγκρατούμενο του στις φυλακές - Τα παράπονα πως κινδυνεύει η ζωή του

Οι αποκαλύψεις της Super Κικής για τη VIP πτέρυγα στον Κουρδαλλό

«Όσοι μου λέτε για τον Απόστολο Λύτρα ότι είναι στα VIP και θα έχει κλιματιστικό, ισχύει αυτό που λέτε. Θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Όμως σκέψου να είσαι στη φυλακή και να είσαι τελείως απομονωμένος, να προαυλίζεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι είσαι μόνος σου, ότι είσαι μισητός. Είχα πάει και εγώ στα VIP, λόγω του ότι ήμουν ανήλικη και έπρεπε να μεταφερθώ από την Θήβα στον Κορυδαλλό για νοσοκομείο που έπρεπε να πάω και με είχαν βάλει στα VIP για έναν μήνα», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.

Η Super Κική αποκάλυψε στη συνέχεια πως: «Εγώ μπορούσα να βγω στο προαύλιο με τους άλλους κρατούμενους αλλά έβλεπα την Βίκυ Σταμάτη πως ήταν που δεν μπορούσε να πάει με τις υπόλοιπες κρατούμενες και ήταν πάρα πολύ στενάχωρο το να ξέρεις ότι κινδυνεύεις και ότι δεν σε θέλουν μαζί τους. Οπότε δεν είναι και κάτι χαρούμενο το air condition».