Τάσος Ιορδανίδης – Συγκινεί με την αναφορά στον πατέρα του: «Ήταν γ@@@μάτος τύπος, μεγάλο πρότυπο»

Οι αιχμές για τον... αδιάφορο καλεσμένο στους «Μπαμπά-δες»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τάσος Ιορδανίδης – Συγκινεί με την αναφορά στον πατέρα του: «Ήταν γ@@@μάτος τύπος, μεγάλο πρότυπο»

Καλεσμένος στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα στο Action 24 βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης το βράδυ της Πέμπτης 20/6. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει τη συνεργασία του με τη δημόσια τηλεόραση, ενώ μίλησε για τον πατέρα του, καθώς και έναν δικό του καλεσμένο που μάλλον... δεν έπρεπε να βρεθεί απέναντί του.

«Μου έχει τύχει μπαμπάς που να μην ασχολείται με τα παιδιά να έρθει στην εκπομπή, αλλά δεν θα σου πω ποιος. Είναι κακό να μην ασχολείσαι με τα παιδιά σου. Όλα χρειάζονται μέτρο, δεν είναι νεύρωση να ασχολείσαι», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Μπορείς να ασχολείσαι με τα παιδιά σου όταν κάθεσαι απλά και τα βλέπεις ουσιαστικά στο σαλόνι του σπιτιού να κάνουν κάτι. Ενδεχομένως εκείνη τη στιγμή έχουν ανάγκη το βλέμμα σου», διευκρίνισε ο Τάσος Ιορδανίδης και τόνισε εν συνεχεία: «Νεύρωση για εμένα είναι αυτό το υπόλοιπο που ζούμε όλοι. Τρέχουμε για να επιτύχουμε και, συγγνώμη για τη φράση, τι σκ@@@ θα επιτύχουμε στην τελική».

Δείτε επίσης: Τάσος Ιορδανίδης: «Τον έχασα ξαφνικά 20 ημέρες μετά από τη γέννηση του γιου μου, τα είδα όλα!» - Η απώλεια που τον "τσάκισε" και τα κιλά που πήρε απότομα

Ο Τάσος Ιορδανίδης για τον πατέρα του

Αμέσως μετά ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στην αγαπησιάρικη σχέση με τον δικό του πατέρα, που πλέον έχει φύγει από τη ζωή: «Ήταν γ@@@ματος τύπος, πολύ ωραίος τύπος. Δεν ζήλευε ποτέ τίποτα, κανένα υλικό αγαθό και μου έλεγε να κοιτάζω τον εαυτό μου. Ένας άνθρωπος έξω καρδιά, γλεντζές, για την οικογένειά του και τους φίλους του. Τον θαυμάζω πολύ, να είναι καλά εκεί που είναι».

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε για πρώτη φορά μάλιστα ότι τον πίστευε πολύ πριν δώσει εξετάσεις: «Δίνω στη δραματική σχολή του Εθνικού και η μητέρα μου είχε φόβο, γιατί δεν είχα σχέση με αυτά. Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, πήγα να κοιμηθώ και τους άκουγα στο σαλόνι να συζητούν, με τη μάνα μου να λέει ότι θα μπλέξω στα κυκλώματα. Και ο πατέρας μου της απαντάει: “Ρε συ Ευτυχία, κι αν έχει ταλέντο;”. Είχε μία βαθιά σοφία και διορατικότητα. Ευγνωμονώ και τη μητέρα μου για τον τεράστιο συναισθηματικό πλούτο που μας προσέφερε».

Ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογήθηκε εν συνεχεία: «Η απώλεια του πατέρα δε ξεπερνιέται ποτέ. Είναι τετριμμένο κλισέ, αλλά είναι και αλήθεια: Έχει γίνει ένας γλυκός πόνος που δεν φεύγει ποτέ. Εννοείται ότι κάναμε καβγάδες ολκής, πήγαιναν στο ταβάνι τα πράγματα και ηρεμούσε σε ένα τέταρτο. Ο πατέρας μου ήταν ένας λαϊκός άνθρωπος, μεγάλο πρότυπο. Και να με έβλεπε να χασμουριέμαι πάνω στη σκηνή, έλεγε “Τι ωραία που το κάνει”».